previous arrow
next arrow
Slider

Beek Bouwmeesters  

Eigen beheer

‘Wij denken niet in hokjes. Wij bouwen ze.’ Zo luidt de slogan van aannemersbedrijf Beek Bouwmeesters. Bas: “Onze kracht is dat wij alles in eigen beheer doen: van het ontwerp tot de complete uitvoering en van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. We werken niet met onderaannemers en derden; we hebben alle experts in vaste dienst. In de regio zijn wij het enige bedrijf dat op deze manier werkt. Voor de klant heeft dat absoluut een meerwaarde. Er is altijd maar één aanspreekpunt voor het hele project en er zijn geen discussies of wachttijden, waardoor we snel en accuraat kunnen werken. Dat is bijzonder stressvrij voor de opdrachtgever.” 

BouwGarant dealer

Van de architect tot de elektricien, loodgieter, timmerman, metselaar en stukadoor; als aannemer verzorgt het bedrijf het hele bouwtraject tot in de puntjes. Bas startte zelf ooit als elektricien en ging later door met de opleiding timmerman. Ook haalde hij zijn aannemerspapieren. Hij weet dus precies wat de mogelijkheden zijn, maar ook waar de uitdagingen binnen de bouw liggen. Bas: “Een goed advies, hoogwaardige kwaliteit van bouwen en haarscherp oog voor detail staan voorop. Ons hoge werkniveau bereiken we door vakmanschap te koppelen aan innovaties.” Sinds dit jaar is Beek Bouwmeesters BouwGarant dealer. Bas: “Dat is een mooie mijlpaal en geeft de consument dat stukje extra vertrouwen.”

___

Meer projecten van Beek Bouwmeesters bekijken?

  • |

Modern landelijke parel

Bas van de Beek, eigenaar van aannemersbedrijf Beek Bouwmeesters B.V. , voerde een briljant idee uit. Hij bouwde een huis waar hij met zijn gezin kan wonen dat eveneens een showroom is voor klanten. Het was een modern landelijk project waarbij hij alle expertises en mogelijkheden van zijn team bundelde. Missie geslaagd.

Monumentale burgermeesterswoning

In het centrum van een sfeervol Brabants dorp werd onlangs een monumentale burgemeesterswoning op bijzonder smaakvolle wijze gerenoveerd. Het pand, daterend uit 1909, werd daarbij in ere hersteld en aangevuld met een fris en eigentijds interieur. BEEK Bouwmeesters heeft hierin een grote rol gespeeld.

Beek Bouwmeesters


“Wij denken niet in hokjes. Wij bouwen ze.”

___

Contactgegevens:

  • Beek Bouwmeesters
  • Slagkampweg 2
  • 5247NH Rosmalen


Web editor: Media team     |

Datum: 09 | sep | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media