Beeld en geluid, B&G,

  • B&G Audio, video & domotica
  • Van der Giessenweg 40
  • 2921 LP Krimpen aan den IJssel

Beeld en geluid voor vergaderruimte | B&G Audio Video Domotica

Woondromen realiseren: daar zet Van der Windt zich iedere dag gepassioneerd voor in. Wat 55 jaar geleden begon als kleinschalig aannemingsbedrijf, is vandaag de dag uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming gericht op het verzorgen van totaalconcepten in de exclusieve woningbouw. Wanneer een bedrijf groeit op het gebied van opdrachten, moet vaak het bedrijfsgebouw meegroeien. Dat is hier ook gebeurd: het pand is voorzien van een schitterende leefkeuken, inspirerende kantoor- en vergaderruimtes en een betoverende vide die de verdiepingen op bijzondere wijze met elkaar verbindt. B&G Audio Video Domotica mocht met name de vergaderruimte voorzien van beeld en geluid, zodat alle overleggen moeiteloos verlopen en illustreren middels beeld en geluid optimaal mogelijk is.

Beeld en geluid, B&G,

Klanten beleven de mogelijkheden

Opvallend is de huiselijke sfeer die is neergezet na de verbouwing. De directieruimte bijvoorbeeld doet niet onder voor een luxe living annex bibliotheek: de ruimte is aangekleed met een sfeervol zitje, het bureau wordt vergezeld door een unieke houten achterwand met panelenstructuur en een lange vergadertafel biedt zicht op een muur waar beelden van gerealiseerde projecten worden gepresenteerd. De ruimtes zijn zo ingericht dat ze klanten middels beeld en geluid meteen een idee kunnen geven van de vele mogelijkheden op het gebied van in- en exterieur. Denk daarbij aan de integratie van verschillende soorten verlichting – in/opbouwspots en op onzichtbare wijze weggewerkte armaturen – de vormgeving van natuurstenen blokken met een monochrome uitstraling en naadloze afwerking, de toepassing van high-end en vernieuwende materialen zoals blauwstaal en leer in diverse interieurobjecten, alsook de realisatie van mooie stalen deuren en raamdecoratie.

Meer over B&G

Al 15 jaar is B&G een bedrijf wat met passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen inbouwt bij een breed scala aan klanten. De kracht van B&G ligt in het wereldwijd optimaal voorzien alle Domotica wensen in luxe villa’s, een vakantiewoning op Texel of een tweede huis in het buitenland. B&G Audio Video Domotica is door Samsung Nederland uitgekozen als dealer voor het nieuwe innovatieve tv-concept “The Wall” van Samsung, die met prijzen overladen is vanwege zijn grootste prestaties in beeldtechnologie.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Logo B&G | Special Domotica

____

Meer projecten van B&G Audio Video en domotica bekijken?