Frieda Dorresteijn, Dauby, Deurbeslag, Natuurlijke materialen

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Behaaglijk huis met natuurlijke materialen| Dauby  

Rust, harmonie en eenheid. Dat is wat het interieur van deze woning, gerealiseerd door Frieda Dorresteijn ademt. Aan elk detail is gedacht, zo sluit ook het deurbeslag helemaal aan op de woonstijl. De bewoonster van dit droomhuis houdt van grote meubels, de kleinere accessoires is voor haar wat minder weggelegd. Wat kun je dus verwachten in deze woning? Juist, flinke meubelstukken 

Statement met meubels

Veel meubels in deze woning maken al een statement op zich. Zo bevat de woning een eettafel van wel drie meter lang en vormt de perfecte plek voor gezellige etentjes met familie of vrienden. Ook wordt er gewerkt met accessoires die groot en grof zijn vormgegeven. Dit heeft de woning een grootse uitstraling.  

Natuurlijke materialen

In het interieur van deze woning is het gebruik van natuurlijke materialen erg belangrijk. Er wordt veel gewerkt met hout, steen, groen, wol en linnen. Deze natuurlijke uitstraling wordt ondersteund door het neutrale kleurenpallet dat is toegepast. Grijs en taupe tinten voeren de boventoon. Doordat alle kleuren en materialen in de woning zo op elkaar aansluiten straalt het interieur harmonie en rust uit. Om deze harmonie in ere te houden is niets in de woning overgeslagen. Bij de afwerking van de keuken en de ramen- en deuren kozijnen is voor het beslag uit de vlinderlijn van Pure ® in de zwarte uitvoering gekozen. 

Frieda Dorresteijn, Dauby, Deurbeslag, Natuurlijke materialen

Dauby 

Dauby is expert in exclusief raam- en deurbeslag, maar ook heeft het bedrijf een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Dauby biedt een totaalpakket waardoor het gehele interieur in dezelfde stijl opgeleverd kan worden.  Naast dat de producten van dauby ontzettend stijlvol zijn, zijn ze ook nog eens duurzaam en resycleerbaar. Dit komt doordat het bedrijf werkt met natuurlijke materialen.  

Frieda Dorresteijn, Dauby, Deurbeslag, Natuurlijke materialen

 

Tekst: Charlotte Adriaansen 
Fotografie: Dauby

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?