Belgisch design, basalte, the art of living, domotica

  • Basalte
  • Hundelgemsesteenweg 1a
  • 9820 Merelbeke
    België

Belgisch design | Basalte

Stel je voor, met slechts een lichte aanraking van je schakelaar activeer je de juiste sfeer in huis. Jouw favoriete muziek vult de kamer, de sfeerverlichting gaat aan en een aangename temperatuur staat ingesteld. Het ultieme thuisgevoel. En alles kan vanaf afstand worden ingesteld en worden aangepast. Een knap staaltje technologie dat bij Basalte voorzien wordt van een gouden designrandje. Design en technologie zitten Basalte in het bloed. Intelligente domotica moet zorgen voor comfort in de woning, maar ook naadloos opgaan in jouw interieur en levensstijl. Zo blijft het dagelijks leven simpel, intuïtief en elegant. De minimalistische producten van Basalte worden ontworpen met een harmonieuze, natuurlijke en hedendaagse look.

Hoogwaardige kwaliteitsafwerkingen

Multifunctionele designschakelaars, elegante iPadhouders, verfijnde stopcontacten, subtiele trapverlichting en bewegingsmelders. Producten in hoogwaardige kwaliteitsafwerkingen die opgaan in je interieur of net opvallen als design statement. Alles kan gemakkelijk worden bediend met slechts een lichte aanraking van de schakelaar of met de app op je telefoon worden aangepast. De minimalistische producten van Basalte maken het leven gemakkelijk en intuïtief.

Belgisch design, basalte, the art of living, domotica

Basalte Home

Ook muziek staat centraal bij Basalte. Je favoriete afspeellijst klinkt uit je design luidsprekers. In iedere kamer geniet je van muziek die afspeelt in studiokwaliteit. Ook de lichten dimmen in de juist sfeer en de gordijnen sluiten kan met de app worden gedaan. De integratie van al deze functies in een intelligent en gebruiksvriendelijk systeem is Basalte Home. Een totaaloplossing voor meer comfort in de intelligente woning. Bedien je verlichting, klimaat, muziek en veiligheid met het grootste gemak. Alle producten worden tot in de fijnste details ontworpen en met de hand gemaakt in België. Puur Belgisch design en vakmanschap!

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: Basalte

____

____

 Meer projecten bekijken van Basalte?