Belgisch hardsteen, Van den Heuvel & Van Duuren, Nelson schoenenwinkel, natuursteen

  • Van den Heuvel en Van Duuren
  • Terheijdenseweg 469 (magazijn/showroom)
  • 4825 BK Breda
  • Contact
  • Tel. nr: 076-3030554

Belgisch hardsteen | Van den Heuvel & Van Duuren

De specialist op het gebied van maatwerk met Belgisch hardsteen

Van den Heuvel & Van Duuren staat bij veel mensen bekend als speler in de particuliere markt. Echter wordt het bedrijf ook regelmatig betrokken bij zakelijke projecten. De USP’s rondom Belgisch harsteen worden gebruikt in de particuliere markt, maar worden ook toegepast voor de zakelijke markt. De kwaliteit en snelheid wordt gewaardeerd in beide markten.

Winkelverbouwing

Een winkelverbouwing is voor Van dan Heuvel & Van Duuren dan ook geen onbekend gebied. Door het rechtstreekse contact met de groeves, is het mogelijk om snel te schakelen tussen de partijen en dus ook snel te leveren. Dit is een onmisbare factor wanneer er wordt gewerkt met deadlines.

Belgisch hardsteen, Van den Heuvel & Van Duuren, Nelson schoenenwinkel, natuursteen

Maatwerk vloer

Eén van de klanten van Van den Heuven & Van Duuren is dan ook Nelson Schoenen. Een, door de organisatie, zeer gewaardeerde klant. Bij Nelson Schoenen gaat het vaak om winkelverbouwingen in sierlijke authentieke panden. Aangezien deze panden stuk voor stuk uniek zijn, is maatwerk een echte must om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Belgisch hardsteen

Voor dit project zijn we een samenwerking aangegaan met een architect waar we al meerdere projecten mee hebben gerealiseerd. Voor deze projecten is er gekozen voor Belgisch hardsteen met een donker gezoete afwerking in de maat 80x80x2cm. Maar waar nodig zijn de maten aangepast om ervoor te zorgen dat alles perfect aansluit in de omgeving.

Belgisch hardsteen, Van den Heuvel & Van Duuren, Nelson schoenenwinkel, natuursteen

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij Van den Heuvel & Van Duuren staan betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Deze combinatie zorgt ervoor dat er op korte termijnen mooie samenwerking ontstaan en worden gerealiseerd. Tot op de dag van vandaag levert het bedrijf nog steeds Belgisch hardsteen voor de nieuwe winkels van Nelson schoenen.

Belgisch hardsteen, Van den Heuvel & Van Duuren, Nelson schoenenwinkel, natuursteen

___

Tekst: Van den Heuvel en Van Duuren 
Fotografie: Van den Heuvel en Van Duuren 

___

Van den Heuvel en van Duuren, natuursteen, keramiek, natuursteen zetten, natuursteen binnen, natuursteen buiten, the art of living

Meer projecten zien van Van den Heuvel & Van Duuren?