Bergers Interieurs

Bergers Interieurs 

De leukste interieurtrends! 

Dit jaar zorgt de interieurmode voor totale vernieuwing en daarom lijkt het ons leuk om u te inspireren met de door ons uitgekozen interieurtrends. Wat ons enthousiasmeert is dat de interieurs steeds meer weer klassieker worden en daarnaast mag alles over de top, maar het blijft wel chique. En uiteraard is een beetje persoonlijkheid in het interieur een absolute must.

De kleur roze mag niet ontbreken in uw interieur! Met name maken poeder roze en oudroze een echte comeback. Pas ze toe met kleuren met een vergrijsde en warme ondertoon, maar ook colorblocking mag dit jaar weer. Denk aan een contrasterende kleur zoals petrol en kobalt, gecombineerd met stoere materialen en voilà; roze hoeft niet schattig te zijn.

Wij vinden dat elke ruimte wel een ‘spark’ mag gebruiken en bijzonder behang kan daarvoor zorgen… Wissel subtropische- of bloemendessins af met geometrische vormen en uw interieur is weer helemaal van nu! Onze behangmerken: Arte, Èlitis, Armani Casa, Nobilis, Zimmer + Rohde, Chivasso en meer!

Durf!
Fluweel is een liefhebbende stof en mag dan ook zeker niet aan uw interieur ontbreken. Het warme gevoel van fluweel komt helemaal tot zijn recht op een gave bank, fauteuil of kussen. Combineer het met goud en messing, want deze kleuren gaan we nog meer zien dit jaar. Met name de details en accessoires in het goud zorgen voor een warme sfeer. Overdrijf niet, maar durf wel!

Bergers Interieurs

Persoonlijk statement
Wat u eigenlijk altijd wel in ieder interieur terugvindt, is het materiaalsoort hout. Naast dat het altijd kan, straalt hout een bepaalde gezelligheid uit. Dit geldt ook voor marmer, een trend die we hebben meegenomen van vorig jaar maar zeker blijven zien, eveneens donker teak hout en eiken. De natuur staat centraal in bijna iedere trend én onthoud: donkerbruin is het nieuwe zwart! Verder mag een mooi vloerkleed in uw interieur zeker niet ontbreken, hierdoor maak je een persoonlijk statement.

Bergers Interieurs

Selectie beste banken
Tot slot hebben wij voor u een selectie gemaakt van onze beste banken! Wanneer u op zoek bent naar een bank met een goed zitcomfort, schitterende materiaalverwerking en exclusiviteit, dan hebben wij voor u een zeer uitgebreide collectie banken. Al onze modellen bieden een groot scala aan mogelijkheden en zijn in diverse maten en soorten stoffen leverbaar.

Bergers Interieurs

Bergers Interieurs

Bergers Interieurs

 

___

Bekijk hier alle producten van Bergers Interieurs


 

 

Bergers Interieurs, Stijlvol, design

Paul Bergers | Bergers Interieurs


“Exclusieve woonconcepten en stijlvolle interieurs vindt u bij Bergers Interieurs.U bent van harte welkom in onze showroom van 2.500 m2 in Berkel en Rodenrijs.
__
Bekijk hier de website van Bergers Interieurs