Beste domotica, Prowork, buiten

Beste domotica voor buiten | Prowork

Bij domotica draait het niet alleen om de integratie van de techniek en de bediening in uw woning, maar ook daarbuiten. Van de oprit tot de achtertuin. De beste domotica in de tuin, onverwacht handig en veelzijdig.

Verlengstuk van de woonkamer

De laatste jaren zijn het terras en de tuin steeds meer een verlengstuk van de woonkamer geworden. De woning en de tuin sluiten ook qua woonsfeer vaak naadloos op elkaar aan. Op deze fijne buitenplekjes wilt u ook comfortabel genieten van de slimme functies van domotica.

Muziek verder dan de achterdeur

Muziek gaat geruisloos verder dan de achterdeur. Welk muziekgenre dan ook, elke favoriete klank laat zich streamen naar uw geluidsdrager en speakers. Deze kunnen tegenwoordig overal worden ingezet. Zet luidsprekers daarom op strategische plekken in de tuin, of onzichtbaar tussen de beplanting, en geniet. Uw favoriete TV programma, een flim of sportwedstrijd volgen? Ook dat kan bij mooi weer in de tuin met de nieuwste TV’s voor buiten.

Beste domotica, Prowork, buiten

Slimme functies

Slimme functies van domotica gebruikt u dus ook buiten. Zo schakelt de tuinverlichting automatisch in of uit. Buiten borrelen, dineren, een boek lezen of genieten van muziek? U kiest de scene en de verlichting past zich vanzelf aan. Uiteraard wordt het zwembad, de buitenjacuzzi of sauna geïntegreerd in het systeem. Evenals het beregeningssysteem en de vijver.

Onzichtbare detectie

Voor de veiligheid maken we gebruik van onzichtbare detectie. Een indringer wordt snel gesignaleerd en in de spotlights gezet. Via de speakers kunt u een sirene laten horen of een boodschap met het verzoek het terrein te verlaten. Tegelijkertijd ontvangt u een melding op uw mobiel. Bijkomend voordeel; via diezelfde app kunt u overal ter wereld zien wat er in de tuin gebeurd.

Beste domotica, Prowork, buiten

Kortom, ook buiten geldt: Enjoy Technology!

 

Tekst: Prowork
Fotografie: Prowork 


Prowork


Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze kennis en ervaring een passende totaaloplossing kunnen realiseren die voldoet aan uw wensen
__
Meer informatie over Prowork