Beter Groen

Beter Groen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Wij zijn geen doorsnee hoveniersbedrijf, maar wij creëren oogverblindende tuinen waarin tuindromen tot leven komen.

Informatie over Beter Groen


Zwemvijver
Zwembad
IMG_8037-scaled
Beter-Groen-home
1_5-Photo-scaled
previous arrow
next arrow

Wij beschikken over een fantastisch team waarmee wij alle vakkennis in huis hebben: ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. 
 
Tuinen zijn altijd in beweging en ook op het gebied van tuinen zijn er volop trends. Beter Groen volgt deze trends niet, maar is zélf trendbepalend. Wij volgen niet, wij creëren. Omdat iedere tuin uniek is ontwerpen onze tuinontwerpers altijd een tuinplan op maat, geheel naar uw wensen. Met prachtige 3D-beelden ziet u hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Vernieuwend, creatief, verrassend en altijd op zoek naar de juiste balans in tuinonderhoud, sfeer en comfort. Landschappelijke tuinen, sfeervolle luxueuze stadstuinen, tuinen met zwembad of zwemvijver of tuinen in een bosrijke omgeving; Beter Groen ziet overal een uitdaging in. Wij realiseren in uw tuin verfijning en details die de zintuigen prikkelen. 
 
Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u kunt genieten van een soepel traject en een optimaal eindresultaat. 
 
Wees vooral te allen tijde welkom, Beter Groen bv is u graag van dienst.