Betonnen harmonie: moderne uitbouw, gevlinderde betonvloeren en strak terras 

Willem Designvloeren

In het pittoreske Zeist onderging een karaktervolle jaren ’30 woning een opvallende transformatie. De wens van de bewoners was duidelijk: een vervanging van de verouderde uitbouw door een eigentijdse variant. Het resultaat? Een moderne betonnen uitbouw met dikke aluminium staanders en een imposante glazen schuifpui die uitnodigend opent naar de tuin. 

Betonnen uitbouw, Gevlinderde betonvloeren, Betonnen terras

Over de uitbouw 

De kracht van deze uitbouw ligt niet alleen in zijn robuuste uitstraling maar vooral in de naadloze integratie met het buitenleven. De betonnen wanden en vloeren lopen als een vloeiende overgang van binnen naar buiten, en het betonnen terras wordt een natuurlijk verlengstuk van de leefruimte. 

Terwijl de moderne uitbouw een harmonieus samenspel vormt met de omringende natuur, komen de gevlinderde betonvloeren als onmisbare elementen naar voren. Deze vloeren, binnen minimaal 7 cm dik en buiten minimaal 15 cm dik, belichamen niet alleen duurzaamheid maar passen ook naadloos in verschillende interieurstijlen. Of je nu kiest voor een moderne, industriële, of Scandinavische sfeer, de gevlinderde betonvloeren vormen de tijdloze basis van jouw interieur. 

Betonnen uitbouw, Gevlinderde betonvloeren, Betonnen terras

Een strak betonnen terras 

Wat dit betonnen verhaal echt compleet maakt, is het strakke betonnen terras dat de buitenruimte mooier maakt. Sterk, onderhoudsvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk, het betonnen terras biedt een naadloze overgang van binnen naar buiten. Het flinke overstek en schuine overkapping creëren een zonovergoten en overdekte zitplaats, ideaal om te genieten van het buitenleven. 

Betonnen uitbouw, Gevlinderde betonvloeren, Betonnen terras

Showroom in Opheusden

Ben je geïnspireerd geraakt en overweeg je ook de veelzijdigheid van beton in jouw leefruimte te omarmen? De mogelijkheden zijn eindeloos, van gevlinderde betonvloeren tot betonnen terrassen. In de showroom van Willem Designvloeren in Opheusden ontdek je, onder het genot van een kop koffie, hoe beton de kracht en esthetiek toevoegt aan alle aspecten van je buitenruimte. 

Wil je deze betonnen transformatie voor jouw woning realiseren? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via www.willemdesignvloeren.nl. Willem Designvloeren biedt maatwerkoplossingen die passen bij jouw wensen en situatie. Laat beton de harmonie brengen tussen binnen en buiten, en transformeer jouw buitenruimte tot een stijlvolle en duurzame oase. 

Betonnen uitbouw, Gevlinderde betonvloeren, Betonnen terras

Editor: Media Team

Datum: 20-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Willem Designvloeren