Betonnen tuinmeubels: een esthetisch hoogstandje  

Ebema Stone & Style

Ebema is een prachtig bedrijf dat iedere buitenruimte verbetert met hun schitterende  betonoplossingen. Beton profileert zich steeds meer als een hoogwaardig alternatief voor keramiek en natuursteen. Dit komt door de uitmuntende kwaliteit van het materiaal en de eindeloze combinatiemogelijkheden. Het assortiment van Ebema is veelzijdig en je kunt dan ook kiezen uit verschillende afwerkingen, kleuren en oppervlaktestructuren. Hierdoor vind je altijd een product dat aansluit bij jouw wensen en eisen. Toch is er nog veel meer mogelijk met beton. Bij Ebema kun je namelijk niet enkel terecht voor betonnen tegels of wandelementen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor tuinmeubels van beton.  

Tuinmeubels, tuinontwerp, Ebema, The Art Of Living

Een stoere uitstraling

De trendy betonnen objects van Ebema transformeren jouw tuin en tillen het ontwerp naar ongekend niveau. Dit komt doordat betonnen tuinmeubilair een stoer, modern en industrieel uiterlijk heeft. Dit sluit erg goed aan bij de hedendaagse tuintrends, waardoor de tuinmeubels erg populair zijn. Bovendien is er ook op dit vlak ontzettend veel mogelijk en dit betekent dat het tuinmeubilair zich erg goed laat combineren met andere producten uit het Ebema assortiment. Een harmonieus tuinontwerp is dan ook altijd binnen handbereik. Daarnaast is een fijne bijkomstigheid dat het beton erg zacht aanvoelt, hierdoor wordt het extra fijn om ook daadwerkelijk gebruik te maken van de betonnen meubels.  

Tuinmeubels, tuinontwerp, Ebema, The Art Of Living

Praktische voordelen

Hoewel de tuinmeubels van beton er erg robuust uitzien, kennen ze ook verschillende praktische voordelen. Beton is namelijk ijzersterk en kan tegen een stootje. Dit houdt in dat het meubilair een lange levensduur kent en lang mooi blijft. De meubels zijn zo gemaakt dat ze in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Ze zijn resistent tegen sneeuw, hagel en regen en hun kleur blijft behouden wanneer ze lang in de zon staan. Esthetiek wordt op prachtige wijze gecombineerd met de praktische eigenschappen van beton.  

Wil je meer weten over het betonnen tuinmeubilair van Ebema? Bezoek dan de showroom of kijk op de website.  

Editor: Media Team

Datum: 24-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Ebema