betontegels, schellevis, tegels, beton

  • Schellevis Beton
    Loswal 11
    4271 BA Dussen

Betontegels | Schellevis beton

Zeg je Schellevis, dan duik je direct in de oneindige mogelijkheden van betontegels. Van vierkant tot langwerpig, van handzaam klein tot zeer groot. Met zes natuurlijke kleuren in het assortiment, past het in ieder buitengebied, tuin, dakterras of openbare ruimte. De tegels hebben een basalt optiek: een robuuste, krachtige uitstraling. Ze zijn duurzaam en worden met het verstrijken van de jaren eigenlijk alleen maar mooier.

Inspiratie

Met Schellevis Inspiration laten zij zien voor welke toepassingen opdrachtgevers in binnen- en buitenland kozen. We zien de betontegels fungeren als stapstenen in een Japanse tuin, trots verticaal staan als decoratieve wanddecoratie en erfscheiding van een tuin. Als zwembadranden bij een zwembad met turquoise water en als achterwand van een fantastische buitendouche. Oersterk en daarom ook geschikt als zwevende traptreden naar een huis op een verhoging of een tuin met reliëf.

Uitgebreid assortiment

Als stapsteen door een gazon, als rustpunt en zitelement onder de parasol, als kunstwerk aan het einde van de tuin. Als opsluitband, als statement. Door een combinatie te kiezen van verschillende(groot) formaten betontegels wordt een creatief en speels effect bereikt. In het uitgebreide assortiment vind je tegels van diverse afmetingen, ronde, kubusvormige elementen, traptreden, opsluitbanden en producten die speciaal voor opdrachtgevers vervaardigd zijn. De mogelijkheden en toepassingen zijn werkelijk oneindig en inspireren menig architect.

betontegels, schellevis, tegels, beton

Milieuvriendelijk

Alle betontegels van Schellevis zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen in een milieuvriendelijk productieproces. Een tegel van Schellevis is een oerdegelijk, megasterk en duurzaam product dat goed te hergebruiken is.

Tijdloos

Dat grijs al lang geen saaie tint meer is weten ze als geen ander. Het is een van de meest gekozen kleuren in het assortiment van betontegels. Het is tijdloos en past bij iedere stijl. Of het nu klassiek of modern is. Het ware karakter van de producten toont zich na verloop van tijd. De mooie natuurlijke kleuren komen tot leven onder invloed van het weer.

betontegels, schellevis, tegels, beton

Toepassingen

Een vertegenwoordiger die inmiddels 18 jaar bij Schellevis werkt: “Ik ben iedere keer weer verrast voor welke toepassingen onze producten worden gebruikt. We hebben bijvoorbeeld een keer een prachtige vloer in een woonhuis opgeleverd. De tekening, de lijnen en het eindbeeld is fantastisch en uniek.”

schellevis

Schellevis Inspiration

Ben je op zoek naar inspiratie, wil je je buitenruimte een andere look and feel geven, werken met materialen die oersterk zijn en karakter aan je tuin geven? Neem dan een kijkje op de site van Schellevis Inspiration. Succes verzekerd.

Tekst: Linde ten Broek
Fotografie: Schellevis Beton

___

Meer projecten zien van Schellevis Beton?