Betonvloer en Sky Frame voor naadloze binnen-buitenverbinding 

Perfect View Windows

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultra slanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. Omdat alles in eigen beheer is, zijn ze enorm flexibel en kunnen ze perfect maatwerk leveren. Voor dit project in Amsterdam hebben ze een mooie tussenwoning met betonvloer mogen voorzien van een Sky-Frame pui. Hiermee hebben ze de binnen-buitenbeleving enorm weten te versterken, waardoor de bewoners bij een eerste zonnestraal al naar buiten getrokken worden. 

Van binnen naar buiten 

De reden waarom we tegenwoordig allemaal een versterking willen van de binnen-buitenbeleving, is omdat we meer dan ooit buiten willen leven. Wellicht is corona daarvan een grote aanstichter, maar ook onze visie op leven is naar buiten toe veranderd. Door te gaan voor een Sky Frame van Perfect View Windows, is buiten altijd heel dichtbij. Dus ook al komt het met bakken uit de lucht en waait het als nooit tevoren, toch is dat buiten heel dichtbij. Zo kan je zelfs gaan genieten van het onstuimige Hollandse weer, met een fijne relaxstoel voor het riante raam. 

Moderne uitstraling 

Niet alleen het Sky Frame is gekozen voor die versterking van binnen met buiten, ook de betonvloer is hierin een grote speler. Door buiten voor dezelfde betonvloer als terras te kiezen als binnen, krijg je een enorm subtiele overgang. De pui zelf bezit een afmeting van 5m x 3m en kan voor 2/3 open worden geschoven. De keuken wordt hierdoor direct onderdeel van de tuin. Ook binnen zijn de kozijnen aangepast. De massief stalen binnendeur is namelijk ook geplaatst door Perfect View Windows en is uitgevoerd met viso clear glas. Dit benadrukt nog maar eens de gewenste combinatie van een moderne uitstraling met klassieke elementen. 

Editor: Media team

Datum: 19-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living