Betonvloer met veel mogelijkheden

Sfeerbeton

Voor een vloer zijn natuurlijk tal van mogelijkheden. Steen en hout zijn opties, maar dan moet er ook nog een kleur gekozen worden. Heb je wel eens overwogen om te gaan voor een betonvloer? Sfeerbeton is dé specialist op het gebied van betonvloeren. Dankzij jarenlange ervaring is Sfeerbeton de specialist op het gebied van betonnen vloeren op maat. Topkwaliteit wordt gerealiseerd dankzij het juiste advies, exclusieve materialen en de juiste afwerking. Hierdoor heeft de organisatie al diverse projecten mogen realiseren voor winkels, kantoren, horeca, showrooms en woningen.

beton vloer, Sfeerbeton, The Art of Living

Vloer van beton

Als je zegt een vloer met karakter, zeg je betonvloer. Veel mensen hebben bij het materiaal ‘beton’ de associatie met de industriële stijl, maar er zijn meer mogelijkheden. Doordat je kan variëren in kleur, is deze vloer een match met bijna iedere interieurstijl. De vloer biedt een uitstekend canvas om van jouw interieur een droominterieur te maken.

beton vloer, Sfeerbeton, The Art of Living

Vloer in de keuken

Een Sfeerbeton vloer heeft vele voordelen. Zo is een Sfeerbetonvloer zoals gezegd een onderhoudsvriendelijke vloer en hij kan wel tegen een stootje. De vloer wordt geïmpregneerd waardoor deze vlekafstotend is en makkelijk te reinigen. Mede daardoor is een Sfeerbetonvloer ook zeer geschikt voor in de keuken, badkamer of in de tuin. De vloer kan volledig worden doorgetrokken in alle ruimtes zodat drempels overbodig worden.

beton vloer, Sfeerbeton, The Art of Living

Nieuwsgierig naar meer informatie over betonvloeren op maat? Neem een kijkje op de website!