Betoverende beachclub prikkelt zintuigen

Lseven

Je zou het wellicht niet verwachten maar op verrassende plekken in het binnenland zijn hippe beachclubs te vinden. Lseven in Boxtel is daar het perfecte voorbeeld van. Het voormalige restaurant onderging een indrukwekkende metamorfose, waardoor het een smaakvol ingericht gastronomisch restaurant is geworden. Zodra je bij de beachclub  aankomt wordt je direct nieuwsgierig naar al het moois dat zich achter de gevel afspeelt.

Beachclub, Horeca, Lseven, The Art Of Living

Een beetje glamour

Achter de nieuwe, indrukwekkende façade, stap je in een compleet andere wereld. Lseven is zo ingedeeld dat de intimiteit behouden blijft. Het doordachte kleurenpalet en het materiaalgebruik dragen hier ook aan bij. Osiris Hertman was verantwoordelijk voor deze inrichting en wist iedere ruimte een bijzondere dimensie te geven door een beetje glamour toe te voegen. Door gebruik te maken van stoere, ambachtelijke materialen, zijn er geen verdere accessoires nodig om het gezellig te maken. Dit betekent dat aandacht uit gaan naar het benadrukken van de charme. Dit is bijvoorbeeld gedaan met een tapijt en mooie verlichting in de onyx bar.

Het prikkelen van zintuigen

Lseven biedt gasten een beleving waarin alle zintuigen geprikkeld worden. Als je hier rondkijkt, zie je dat het visuele aspect niet onbelangrijk is. In de eigenwijze ‘greenroom’, die je kunt afhuren voor een vergadering of een feestje, is het net alsof je in het bos zit. Het enorme ledscherm is subtiel weggewerkt in een muur gemaakt van kunstgras. In het plafond zijn honderden kleine lichtjes verwerkt om het idee van een sterrenhemel te creëren.

Het leven vieren

Door deze grondige metamorfose is Lseven een heerlijke plek om het leven te vieren of een avondje te vertoeven. Het menu staat vol verrassingen en de meest heerlijke en pure gerechten. Toch komen gasten hier niet enkel voor het eten, dat van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook voor de complete beleving. Op ieder vlak probeert de beachclub aan de verwachtingen van zijn gasten te voldoen. Dit is bekend bij hun gasten en dat is dan ook hetgeen waar zij voor komen.

 

Editor: Celine Jacobs

Datum: 05-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Lseven