Betoverende luxe in de buitenlucht: het nieuwe Classic model van Compass Pools

Compass Pools

Een oase van rust en verfrissing recht in je eigen achtertuin?! Compass Pools brengt deze droom binnen handbereik met hun nieuwste toevoeging aan de zwembad collectie, het Classic model buitenzwembad. Met zijn veelzijdigheid, elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit belooft dit zwembadmodel een symbool te worden van luxe en comfort in de buitenlucht. Duik mee in de kenmerken en de verbluffende mogelijkheden van dit nieuwe Classic model dat de lat voor buitenzwembaden naar een ongekend niveau tilt.

De veelzijdigheid van het nieuwe Classic Model buitenzwembad

Compass Pools onthult trots het nieuwe Classic model in hun uitgebreide zwembaden. Dit model biedt een scala aan mogelijkheden en aanpasbaarheid, waardoor het een opmerkelijke keuze is voor wie droomt van een eigen buitenzwembad.

Kenmerken en opties

Het Classic model kan zowel met een roldek ingebouwd als bovengronds geplaatst worden, waardoor het geschikt is voor verschillende settingen en esthetische voorkeuren. Met maar liefst 6 afmetingen variërend van 530x315x150 tot 1037x315x150 en keuze uit 7 prachtige kleuren, biedt dit model een passende optie voor diverse ruimtes en smaken.

Complete installatie vanaf € 45.000,-

Dit verbazingwekkende zwembad wordt compleet geleverd, geplaatst en aangesloten, en dat alles vanaf een instapprijs van € 45.000,-. Met een aanbod dat zowel kwaliteit als gebruiksgemak omvat, biedt Compass Pools een uitstekende oplossing voor wie zijn buitenruimte wil verrijken met een luxe zwembad ervaring.

Buitenzwembad, New Classic model, Compass Pools, The Art of Living

Wereldwijde expertise

Compass Pools, met meer dan 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten, heeft wereldwijd al meer dan 75.000 zwembaden geïnstalleerd. Als marktleider op wereldschaal staat het merk bekend om zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichtheid.

Het nieuwe Classic model van Compass Pools belooft een perfecte mix van stijl, duurzaamheid en flexibiliteit voor wie op zoek is naar een hoogwaardig buitenzwembad. Neem een sprong in luxe en verrijk jouw buitenruimte met dit verbluffende zwembadmodel.

Editor: Media Team

Datum: 03-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Compass Pools