Betoverende stalen deuren met Glairon glas 

De Rooy Steel Doors

Betreed de wereld van luxe en comfort en ontdek deze waanzinnige villa. De woning belichaamt de ultieme combinatie van functionaliteit en esthetiek. Dit uit zich onder andere in een binnenzwembad dat moeiteloos getransformeerd wordt tot een buitenzwembad. Dit voorbeeld toont dat deze villa de bewoners een ongeëvenaarde levenservaring biedt. Bovendien is te zien dat tot in de kleinste details over het interieur is nagedacht, let bijvoorbeeld op de stalen deuren van De Rooy Steel Doors. Iedere stalen deur werd volledig op maat gemaakt met een speciale coating en uniek glas.  

Stalen deur, deuren, De Rooy Metaaldesign, The Art Of Living

Betoverend glas  

Op de benedenverdieping is De Rooy Steel Doors ingeschakeld om verschillende deuren te realiseren. Elke stalen deur is verrijkt met het kenmerkende bronzen Glairon glas. Bijzonder aan dit glas is het gegeven dat wanneer het licht vangt, er een betoverende schittering gecreëerd wordt. Doordat de woning baadt in het daglicht wordt het effect van het glas nog meer versterkt. Daarnaast passen de rustgevende kleurtinten, die kenmerkend zijn voor het interieur, perfect bij het bronzen glas en de bronzen coating. Het verfijnde interieur wordt zo op mooie wijze benadrukt en het laat de luxe materialen en serene tinten op harmonieuze wijze samenkomen.  

Stalen deur, deuren, De Rooy Metaaldesign, The Art Of Living

Meer over De Rooy Steel Doors 

Ben jij ook opzoek naar een stalen deur? Dan ben je bij De Rooy Steel Doors aan het juiste adres. Het bedrijf ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. Dit begon met hekwerken, maar later kwamen daar trappen en binnendeuren bij. De deuren worden zelf, door het bedrijf, geproduceerd en gemonteerd, waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd wordt. Ook betekent dit dat alles mogelijk is bij De Rooy Steel doors. Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn, zij weten deze altijd te vertalen naar een passend product. Doordat zij beschikken over jarenlange ervaring, vakmanschap en de nodige creativiteit worden de mooiste producten realiteit.  

Stalen deur, deuren, De Rooy Metaaldesign, The Art Of Living

Editor: Media Team

Datum: 10-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: De Rooy Steel Doors