Betoverende woning door design verlichting

Karizma Luce

We nodigen je graag uit voor een exclusief kijkje in deze villa en ervaar zelf het belang van juiste verlichting in het interieur. Harmonieuze verlichting en een doordacht lichtplan hebben ervoor gezorgd dat ieder vertrek een eigen signatuur kreeg. Wanneer de avond valt zetten de stijlvolle armaturen van Karizma Luce de toon, waardoor de woning er betoverend uit komt te zien!  

Een warme sfeer 

Zodra je bij deze schitterende woning aankomt zal je direct onder de indruk zijn van de warme sfeer die je tegemoetkomt. Dit komt doordat het huis volledig verlicht wordt door het internationale merk Karizma Luce. Wanneer je de woning binnenstapt ervaar je een warm welkom door de houten elementen en de Dea Flora armaturen. Het design van deze lampen kenmerkt zich door de ronde vorm en kantelbare lichtbron. Bovendien bieden de armaturen diverse opties voor een reflectorkleur.  

Verlichting, lampen, Karizma Luce, The Art Of Living

Prachtig samenspel 

Loop je door dan kom je binnen in een indrukwekkende, lichte woonkamer. Deze ruimte wordt verlicht door een samenspel van prachtige opbouw- en inbouwarmaturen. De compacte opbouwarmatuur Dea Feronia XS biedt de keuze uit wel zeven verschillende kleuren, reflectoren, dim-to-warm en een CRI-waarde van 90. Daarnaast zorgt de strakke inbouwspot Dea Dion voor subtiele verlichting bij de raampartij.

Verlichting, lampen, Karizma Luce, The Art Of Living

 Huiselijke ambiance 

Ook in de keuken is goed nagedacht over het verlichtingsplan. Zo zijn de lichtbronnen van de Dea Fauna S, boven het kookeiland, afzonderlijk van elkaar af te stellen. Boven de eettafel is een huiselijke ambiance gecreëerd met de bolvormige 220V Dea Eros armaturen. Ze benadrukken het warme gevoel en bieden maximale flexibiliteit.  

Verlichting, lampen, Karizma Luce, The Art Of Living

Flexibele verlichting 

Flexibele en tijdloze trackspots zijn een elegante en ook praktische keuze voor de kinderkamer. Dit is een handige trackspot die met de kinderen en hun interieur mee groeit. In dit geval is gekozen voor de trackspot Stretto. Daarnaast is er op de eerste verdieping nog een ruimte verrijkt met verlichtingsarmaturen van Karizma Luce. Gefocust werken in een serene sfeer wordt bevorderd door fijne verlichting. Thuiswerken is nog nooit zo fijn geweest. Meer weten over over Karizma Luce? Bekijk dan de website.

Editor: Media Team

Datum: 03-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Recessed luminaires: Cira, Dea Amata M, Dea Dion.  
Surface luminares: Dea Feronia XS, Dea Flora M, Dea Fauna S duo  
Trackspots: Dea Eros TR, Stretto  
Lichtpartner: bedrijfsverlichting.nl 
Fotografie: Bianca Wesselius (Way2Style)