The Art of Living | Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

200 EXPOSANTEN & 28.500 BEZOEKERS

In het weekend van 9 t/m 11 maart stond The Art of Living tijdens Beurs Eigen Huis samen met meer dan 200 exposanten voor alle 28.500 bezoekers klaar. Klaar om informatie en inspiratie te geven van A tot Z over een nieuw huis bouwen, verbouwen, kavelbouw, interieur, ontwerpen van je tuin en ga zo maar door… Op Beurs Eigen Huis vind je alles om je huis een thuis te maken!

Van tuinarchitecten tot huizenbouwers
Exposanten gaan het gesprek met je aan wat zich uit in kwaliteit van de wooninspiratie of bouwplannen van alle bezoekers. Op de beurs vind je een combinatie van allerlei exposanten: van tuinarchitecten tot huizenbouwers. Dit is voor de particulieren een gouden combi, want het is ontzettend belangrijk om al in een vroeg stadium na te denken over het ontwerp of de aanleg van jouw tuin.

 

DJS Hekwerken

Beurs Eigen Huis

Eric Bijl | Grezzo

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

Natuur Gevelsteen

BEH

Ode aan de vloer

Sunshield

Sunshield

Beurs Eigen Huis

Vitra

Rabobank

Rabobank

Van der Vegt

Livium

Skygate

Design Vloeren Nijkerk

Design Vloeren Nijkerk

Beurs Eigen Huis

Tinello | Keuken & interieur

Versteegh Design

Versteegh Design

Arie Tuinarchitectuur

 

Stand The Art of Living | Borek | Sunshield
Deze editie stonden wij van The Art of Living samen met twee partners op de beurs. We deelden de stand met partners Borek en Sunshield. The Art of Living kwam erg goed tot haar recht, want de bezoekers bleven maar binnenstromen. Veel bezoekers en dus veel gesprekken. De nieuwste editie van magazine The Art of Living en de nieuwe Outdoor Living special werden gepresenteerd. De volgende editie staan we er gewoon weer, mét uiteraard nieuwe magazines om inspiratie uit op te doen en we presenteren weer een leuke nieuwe winactie!

 

The Art of Living

De stand van The Art of living, Borek & Sunshield

The Art of Living

The Art of Living

Team The Art of Living | Eigenaar Toon Thijssen

The Art of Living

Team The Art of Living Online |  Sarah Watts & Monique Jansen

The Art of Living

Team The Art of Living Online |  Mike Thijssen & Wesley Intven

Beurs Eigen Huis

 

Dromers & inspiratie hunters
Heb jij ook zo genoten van de beurs? De beurs of misschien de stand van The Art of Living gemist? 21 t/m 23 september vindt er gewoon weer een nieuwe editie plaats van Beurs Eigen Huis waar je The Art of Living ook kan vinden! Dus ben jij een dromer met bouwplannen of gewoon lekker op zoek naar inspiratie voor een nieuwe tuin of interieur… Dan is Beurs Eigen Huis als een thuis voor jou! Je kunt de organisatie van Beurs Eigen Huis direct bereiken via dit adres: info@expocommunications.nl

 

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig?
__

Kijk op Beurs Eigen Huis, Instagram, Facebook