Bewonder de pracht van Fractions in het ETC Design Center

Fractions

De prachtige producten van Fractions zijn nu in het echt te bewonderen in het ETC Experience Center in Culemborg. Jij, als bezoeker, kunt je hier laten inspireren door de mooie en duurzame raamdecoratie van het bedrijf. Je ervaart er de pracht en ontdekt hoe functioneel de shutters daadwerkelijk zijn. Zo weet je waar je voor kiest en maak je niet snel de verkeerde keuze. Wil je meer te weten komen over wat het ETC Design Center is of wil je meer informatie over de prachtige Fractions? Lees dan snel verder. 

Shutters, Raambekleding, Fractions, The Art Of Living

Bijzondere expositie  

Het ETC Design Center is een prestigieuze locatie waar zowel professionals als consumenten welkom zijn om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste interieurtrends en ontwikkelingen. Met de toevoeging van de shutters van Fractions valt er nog meer te ontdekken. De bijzondere expositie toont de bezoekers wat de voordelen van shutters zijn en hoe deze op mooie wijze integreren met ieder hoogwaardig interieur. De pracht van de raamdecoratie, die werd ontworpen door Osiris Hertman, komt duidelijk naar voren, maar ook het duurzame aspect wordt verder toegelicht. Er is bijvoorbeeld enkel gekozen voor lokale productie en duurzame materialen. 

Shutters, Raambekleding, Fractions, The Art Of Living

Aanwezigheid van experts  

In het Design Center werken ze met Trade Days. Dit zijn maandagen waarop de experts van Fractions zelf aanwezig zijn. Op deze dagen zijn zij beschikbaar om vragen te beantwoorden, passend advies te geven en inzichten te bieden in het creatieve proces achter de ontwerpen. Op deze manier hoopt Fractions dat het eenvoudiger voor jou wordt om een weloverwogen keuze te maken. Naast dat je een bezoek kunt brengen aan het ETC Design Center, komen de vakkundige adviseurs ook graag bij je lang om de maten op te meten en de mogelijkheden te bespreken. 

Editor: Media Team

Datum: 08-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions