Bewonder de shutters van Fractions nu in het ETC Design Centrum

Fractions

In 2019 gingen Fractions en Osiris Hertman een samenwerking aan die leidde tot een unieke collectie aluminium shutters. Het beste van twee werelden, de expertise van Fractions op het gebied van techniek en de creativiteit van Osiris Hertman, kwam samen. Het resultaat is een unieke collectie raambekleding die functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid op ongekende wijze combineert. Om de pracht van deze shutters in het echt te ervaren is het van belang ze in het echt te kunnen bewonderen. Daarom kondigt Fractions met trots aan dat hun fantastische producten te bezichtigen zijn in het ETC Experience Centrum. De bezoekers kunnen zich hier laten inspireren door de prachtige shutters 

Shutters, raambekleding, Fractions, The Art Of Living

Voordelen van shutters  

De slanke en moderne raamdecoratie van Fractions is te verkrijgen in diverse kleuren en verschillende uitvoeringen, waardoor ze passen bij ieder interieur. De manier waarop het licht door de shutters naar binnen valt zorgt voor een bijzonder lichtspel wat op mooie wijze iets extra’s toevoegt aan het interieur. Naast de verschillende esthetische voordelen zijn de shutters ook eenvoudig te onderhouden en reinigen. Wat de raambekleding ook een praktische keuze maakt. Hetgeen dat de raambekleding nog functioneler maakt is dat ze ook verduisterend werken en dat ze jouw privacy waarborgen.  

Shutters, raambekleding, Fractions, The Art Of Living

Het ETC Design Centrum 

De schitterende shutters van Fractions en Osiris Hertman zijn dus te bewonderen in het ETC Design Centrum. Dit is een prestigieuze locatie waar professionals en consumenten samenkomen om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van interieurdesign. Het is dus de uitgelezen plek om kennis te maken met de producten van Fractions. Je ziet niet alleen hoe de shutters de ruimte kunnen verrijken, maar het geeft ook inzichten met betrekking tot de voordelen van deze raamdecoratie. Er zijn verschillende toepassingen te zien van zowel de modellen als de kleurencombinaties. Dus ben jij opzoek naar nieuwe raamdecoratie, dan is het ETC Design Centrum absoluut een bezoek waard.  

Editor: Media Team

Datum: 21-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions