Bezoek De Badzaak voor badkamerinspiratie

De Badzaak

Bij De Badzaak kunnen klanten zich laten inspireren op het gebied van badkamers, wellness en woonvloeren. Ze splitsen zich toe op hoogwaardige producten voor de realisatie van een complete badkamer. De Badzaak wil unieke badkamers ontwerpen die voldoen aan de wensen van hun klanten. Iedereen die een bijzondere vraag heeftniet goed weet wat ze met de ruimte aan moeten of opzoek zijn naar inspiratie kan bij het bedrijf terecht. Bovendien heeft De Badzaak jarenlange ervaring en beschikt daarmee over uitgebreide kennis van unieke producten, nieuwe trends en innovaties. Op deze manier zijn ze instaat om een authentiek ontwerp op maat te maken dat volledig aansluit de levenswijze van hun klanten. 

Een showroom vol inspiratie 

De showroom van De Badzaak bevindt zich in Harderwijk en biedt 650 vierkante meter aan inspiratie. Er zijn verschillende opstellingen te vinden die allemaal verschillen in stijlen, smaken, kleuren, sferen en merken. Je zal er de eindeloze mogelijkheden ontdekken, want er is voor ieder wat wils. De Badzaak is onder meer dealer van premium merken zoals bijvoorbeeld Dorndracht, Villeroy & Boch, Looox en Geberit. De producten van deze merken staan voor een hoogwaardige kwaliteit en voldoen op esthetisch vlak.  

Eenvoudig visualiseren 

De Badzaak wil graag anders zijn en gaat daarom een stap verder dan andere speciaalzaken dat zouden doen. Dit gebeurt onder andere door het ontwerpen met een 3D-programma met realistische beelden. Op deze manier wordt het eenvoudig te visualiseren hoe de badkamer er uiteindelijk uit zal komen te zien. Vanuit daar zal het verdere proces plaatsvinden. Om klanten volledig te kunnen ontzorgen heeft De Badzaak eigen vakmensen in dienst en werken ze samen met vaste partners. Van het demonteren en afvoeren tot het opleveren van een complete badkamer: alles wordt geregeld en de klant heeft slechts één contactpersoon. Op deze manier worden keer op keer badkamers van hoogwaardige kwaliteit realiteit.  

Editor: Media Team

Datum: 11-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: De Badzaak