Bezoek de showroom van De Badzaak en jouw droombadkamer wordt realiteit

De Badzaak

De laatste jaren is de badkamer zoveel meer geworden dan enkel een functionele ruimte. Het is de plek waar iedereen volledig tot rust kan komen. De Badzaak begrijpt dit als geen ander en helpt je graag bij het creëren van zo’n fijne plek. Het bedrijf staat voor inspiratie, creatie en realisatie en ondersteund hun klanten dan ook vanaf het allereerste moment dat zij hun showroom betreden tot het moment dat hun droombadkamer werkelijkheid is geworden. Tijdens dit proces nemen zij de wensen van hun klanten in acht en luisteren ze goed naar eventuele eisen. Zo weten zij keer op keer een prachtig eindresultaat neer te zetten.  

Een showroom vol inspiratie 

Het begint allemaal bij het opdoen van inspiratie. De showroom van De Badzaak is daar de uitgelezen plek voor. Hier wordt 650 vierkante meter aan inspiratie aangeboden. Het bedrijf denkt graag out of the box en willen dit in de showroom overbrengen op hun klanten. De klanten worden meegenomen in de eindeloze mogelijkheden en de verschillende badkamerstijlen. Je kunt als klant niet anders dan geïnspireerd raken. Een vrijblijvend bezoek aan de showroom in Harderwijk is dan ook zeker het overwegen waard.  

Een innovatief ontwerp 

Wanneer de klant geïnspireerd is geraakt moet dit vertaald worden in een innovatief en kwalitatief hoogwaardig ontwerp. De Badzaak gebruikt een 3D ontwerpprogramma om zo het perfecte design te maken. Hierna komt het stukje realisatie, wat ook weer door De Badzaak opgepakt wordt. Voor dit onderdeel van het proces schakelen zij hun eigen vakmensen in. Ze hebben kennis van zaken en zorgen keer op keer voor een naadloze en indrukwekkende uitvoering van het ontwerp. Dit komt echter niet alleen door hun vakmensen, maar ook doordat het bedrijf werkt met premium merken, de nieuwste trends en innovaties volgt en maatwerk mogelijk maakt.  

Breng een bezoek 

Bij De Badzaak kun je niet alleen terecht voor badkamers, maar ook voor wellnessruimtes en tegelvloeren. Wil je hier meer over weten of inspiratie opdoen? Ga dan een keer langs in de showroom en laat je verrassen: www.debadzaak.nl/showroom#maakeenafspraak 

Editor: Media Team

Datum: 24-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: De Badzaak