Bijzonder comfortabele loungeset  

Borek

Bij een buitenruimte is het van belang dat er optimaal genoten kan worden. Een fijne loungeset of comfortable dining set mag dan zeker niet ontbreken. Denk je aan tuinmeubilair, denk je aan Borek. Borek is een bedrijf dat steeds de creatieve grenzen blijft verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. In de loop der tijd heeft Borek haar merk dan ook uitgebreid met twee aanvullende merken; MAX&LUUK en YOI. Ieder merk met eigen kenmerken, maar wel met de vertrouwde Borek look en kwaliteit.  

Softline van Borek 

Collectie SOFTLINE van Borek is volledig modulair en uitbreidbaar en zowel voor in- als outdoor geschikt. De lounge seats voelt zich zowel thuis op een terras in Noordwijk als bij een infinity pool in Los Angeles. Het teakhouten onderstel van de robuuste SOFTLINE lounge seats oogt robuust; de grote verrassing schuilt in de afneembare stoffen opzet. Ambachtelijk aan elkaar bevestigde rugkussens voelen als een heerlijk warme omarming en worden eenvoudig over RVS staanders heen geschoven. Daarmee ontstaat een rond vloeiend en uiterst comfortabel lounge meubel, dat je als een warme sjaal omarmt. 

loungeset, tuinmeubel, lamp, natuur, The Art Of Living

MAX&LUUK 

MAX&LUUK is uitgegroeid tot een volwassen outdoor furniture merk. Comfort en eigentijds design gaan hand in hand. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de lijn TYLER. Gagarandeerd dat je indruk maakt op ieder terras of veranda met deze collectie. Een klassieke look van duurzaam aged teakhouten onderstel, maar wel met een eigentijdse twist. Of kies voor de CORAL lijn. Drie dining & lounge modellen leverbaar in de warme en dieporanje kleur. 

YOI 

Yoi tuinmeubelen zijn ontworpen met het principe ‘Inspired by Relaxation’ in gedachten. Yoi heeft zeer comfortabele Europese ontwerpen met een Oosters tintje. Yoi betekent ‘goed’ en staat voor het cre ren van een aangename omgeving en een vleugje zen met comfortabele en zachte meubels. 

Editor: Media team

Datum: 21-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: MAX&LUUK