Badkamer, RIHO, Exclusieve baden, Stijlvol design

  • Riho International b.v.
  • Hermesstraat 10
  • 5047 TS Tilburg

Bijzonder baden met exclusieve baden | Riho

De bewoners van deze woning mogen hun handen dichtknijpen dat ze deze stijlvolle duinvilla aan de kust hebben kunnen bemachtigen. Architectenbureau Van Manen kreeg de opdracht om dit droomhuis te verbouwen. De exclusieve baden in de badkamer worden geleverd door Riho.

Verbouwing

Wonen in een bijzondere leefomgeving staat gelijk aan wonen op een toplocatie. De bewoners kochten een in goede staat verkerende, karakteristieke moderne villa met rieten dak. Dit moderne huis was alleen net een maatje te klein voor het gezin met vier kinderen en daarom besloten ze om een deel aan te bouwen. De uitbreiding van de villa heeft plaatsgevonden aan de achterzijde. Zo kon het originele aanzicht van de duinvilla intact blijven en konden tegelijkertijd twee nieuwe woonlagen worden gerealiseerd.

Moderne baden

De woning beschikt niet over één badkamer, maar heeft twee ruimtes om helemaal tot rust te komen. In beide ruimtes is dezelfde stijl doorgevoerd. De baden werden geleverd door Riho. De ene badkamer heeft een lichte look, waarbij het bad met zwarte omranding perfect tot zijn recht komt. De andere badkamer heeft een donkere look en hierbij is het bad omrand met prachtige steentjes die zorgen voor een mozaïekachtige look. De moderne baden passen perfect bij de stijl en sfeer van de woning.

Badkamer, RIHO, Exclusieve baden, Stijlvol design

Passie voor sanitair

Riho heeft een passie voor sanitair. Dat is duidelijk te herkennen aan de eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels van hoogwaardige kwaliteit met een verrassend design. Met ruim 30 jaar vakmanschap en eigen fabrieken in Europa mag het bedrijf zich met recht badkamerspecialist noemen. Innoveren en inspireren zijn de drijfveren. Daarbij houdt Riho altijd in het achterhoofd dat een badkamer niet alleen mooi en stijlvol, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

___

___

Meer projecten van Riho bekijken?