Bijzondere bijgebouwen, Hout & Living, hout

  • Hout & Living
    Nijverheidstraat 8
    4261 TK Wijk en Aalburg

Bijzondere bijgebouwen | Hout & Living

Binnen- en buitenleven vloeien steeds meer en meer in elkaar over. Bijgebouwen worden daarom steeds populairder. Hout en Living maakt exclusieve en bijzondere bijgebouwen die staan voor een hoge kwaliteit, een tijdloze schoonheid en voor harmonie met de omgeving. Op deze manier kun je de rust van het betere buitenleven in alle comfort beleven. Of het nu gaat om een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis: Hout en Living staat altijd garant voor ambachtswerk.

Bijzondere bijgebouwen, Hout & Living, hout

Exclusieve materialen

Hout & Living hanteert authentieke houtverbindingen, zoals pen- en gatverbindingen, en ze beheersen de klassieke bouw- technieken. Daarbij maken ze gebruik van duurzame en exclusieve materialen, zoals diverse houtsoorten, gietijzer en hardsteen. Hout & Living kenmerkt zich door oog voor detail en een markante vormgeving, uiteraard aangepast op de wensen en behoeften van de klant. In het proces van ontwerpen, uitvoering en afwerking wordt veel zorg en aandacht gestoken.

Samensmelting van buitenkeuken en overkapping

Bij Hout en Living staan niet alleen de bijgebouwen centraal, maar het complete buitenleven. Daar horen ook buitenkeukens en kachels bij. Zij werken samen met hoogwaardige partners op dit gebied, zoals Reny, Boretti en Quoco. In samenwerking met WWOO ontwikkelden zij een concept waarin een buitenkeuken en overkap- ping samensmelten. Beide producten zijn perfect op elkaar afgestemd in maatvoering en model. Zo vormen ze de ideale esthetische en praktische basis om buiten te kokkerellen. Zowel de overkapping als de buitenkeuken kunnen eindeloos uitgebreid worden.

Bijzondere bijgebouwen, Hout & Living, hout

Groeiende trend

In de vraag om te ontspannen en genieten in de natuur in eigen omgeving is een duidelijke toename te zien. Dit was tevens ook de inspiratie om tot een concept te komen waarbij de focus ligt op het buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau. Door de prachtige bijgebouwen kan iedereen genieten van de specifieke charmes die elk seizoen met zich meebrengt.

Tekst: Desiree Pennings
Fotografie: Hout & Living

___

Meer projecten zien van Hout & Living?