Bijzondere keuken, Gaggenau, praktisch, hoogwaardige apparatuur

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

Bijzondere keuken | Gaggenau

In een oude woning in Zuid Holland werd deze bijzondere keuken gerealiseerd door Culimaat High End Keukens, volledig ingericht met Gaggenau apparatuur

Moderne huiselijke sfeer

Koken, eten, praten of relaxen: we doen het allemaal in de keuken. Bij Gaggenau zeggen ze: if the kitchen is the heart of the home, Gaggenau is the soul of the kitchen. In deze keuken staat het koken centraal. Je kunt om het keukenblok heenlopen en aan de wanden vind je geen rechte aanrechten met daaronder keukenkastjes, maar een nisgedeelte dat afsluitbaar is. Staat deze nis open, dan zorgt dat voor een huiselijke sfeer. Staan de draai-schuifdeuren dicht, dan oogt de keuken meteen een stuk strakker. Zowel in de wand als in het keukenblok zijn Gaggenau apparaten geplaatst, zoals een Vario wijnklimaatkast om de wijncollectie onder de juiste omstandigheden te bewaren.

Bijzondere keuken, Gaggenau, praktisch, hoogwaardige apparatuur

Zoneloze kookplaat

Het keukenblok is uitgerust met een vlak in het werkblad geïntegreerde zoneloze inductiekookplaat. Deze kookplaat is als het ware één grote kookzone. Pannen worden verhit waar je ze neerzet. Als een pan wordt verplaatst, onthoudt de kookplaat de instellingen en neemt deze mee naar de nieuw gekozen plek. De kookplaat is voorzien van een TFT-Touchdisplay met een handige scrollfunctie en voorzien van teppanyaki functie en een boosterfunctie voor elke kookzone.

Bijzondere keuken, Gaggenau, praktisch, hoogwaardige apparatuur

Verticale opstelling

De wand is uitgerust met een verticale opstelling, bestaande uit een combi-stoomoven en een bakoven. De verticale opstelling zorgt voor een strakke, sprekende lijnvoering in roestvrij staal en glas, onmiskenbaar voor Gaggenau. Zowel de deur van de oven als de combi-stoomoven is te openen met één simpele aanraking van het display. Met hun look en feel maken deze ovens een waar statement in de keuken.

Bijzondere keuken, Gaggenau, praktisch, hoogwaardige apparatuur

 

Tekst: Gaggenau
Fotografie: Culimaat

____

Gaggenau, keukenapparatuur, luxe keuken

____

Meer projecten bekijken van Gaggenau?