Bijzondere kijk op maatwerk meubelen

Dami Luxury Interior

Een meubelstuk staat nooit op zich, maar het is een onderdeel van een groter geheel. Een bedrijf dat dit als geen ander begrijpt is Dami Luxury Interior. Zij voegen deze betekenis dan ook graag toe aan het woord meubelontwerp. Met deze bijzondere visie als uitgangspunt ontwerpen zij maatwerk meubelen. Deze visie wordt gecombineerd met een andere visie op het complete interieurontwerp en dat is dan ook hetgeen dat een Dami meubelstuk onderscheidt van andere meubels. Hun producten zijn meer dan een meubelstuk alleen, het is een prachtig puzzelstuk dat een interieurontwerp weet te complementeren.

Nieuwe inzichten 

Het bedrijf ontstond toen eigenaar Daniëlle De Ruijter haar eigen woning inrichtte. Ze kreeg de volledige vrijheid om te doen wat ze wilde, waardoor ze iedere keer op zoek kon gaan naar nét dat ene detail dat een meubelstuk uniek maakt. Dit gaf haar inzichten op het gebied van materiaalgebruik en afwerkingen. Het bedrijf is dus ontstaan vanuit een eigenzinnige kijk op het interieur en daardoor dus op meubels.

Materialen en kleuren 

Deze filosofie komt tot uiting in de meest mooie meubelstukken. Tijdens het ontwerpen wordt dan ook grondig nagedacht over de materialen, de kleuren en de details. Verkeerde materialen kunnen bijvoorbeeld een afbreuk doen aan een fantastisch ontwerp, terwijl juiste materialen het ontwerp zullen dragen. Wat betreft kleuren kun je een Dami meubelstuk herkennen aan de zachte kleurtonen. Dit wordt gecombineerd met modern design, waardoor de kilheid van het ontwerp verdwijnt.  

Kwalitatieve maatwerk meubelen 

Al deze elementen samen zorgen ervoor dat Dami Luxury Interior meubelstukken ontwerpt die voldoen aan de hoogste maatstaven. De maatwerk meubelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook van goede kwaliteit. Waardoor de meubelstukken lang mee zullen gaan. Deze producten weten dan ook ieder interieurontwerp, in het hoge segment, te complementeren.

Editor: Media team

Datum: 27-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living