Bijzondere wellness units

20ft Wellness®

Een eigen wellness gelegenheid, daar droomt iedereen wel van. De units van 20ft Wellness laten die droom uitkomen. Alle units worden op maat gemaakt. Zo kunnen al jouw wensen en eisen verwerkt worden in het design. Niet alleen op het gebied van de wellness faciliteiten, maar ook op het gebied van kleur, formaat en houtafwerking.

hottub, sauna, Wellness unit, Wellness, 20ftWelness, The Art of Living

Stel jouw eigen wellness samen

Een standaard 20ft Wellness unit bestaat uit een hoogwaardige Finse sauna en een rustgevende hottub of massage spa. Maar er zijn meer mogelijkheden. Mocht je niet zo’n fan zijn van een hottub, dan kan je die gemakkelijk verruilen met een grotere spa. Stel dat je niet op zoek bent naar een massage spa, maar liever een relaxte loungeruimte wil creëren, is dat ook geen probleem. Voeg een hout- of palletkachel toe zodat de loungeplek ook in de koudere tijden aangenaam is. Past het bij jouw stijl om de robuuste containerdeuren te behouden? Ook dat kan! Kort samengevat: de mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat 20ft Wellness alles op maat maakt, kunnen al jouw wensen worden meegenomen.

Kwalitieve wellness

De unit wordt door het team van 20ft Wellness in de eigen werkplaats te Vaassen gemaakt. Op die manier kunnen alle elementen die in de units worden geplaatst, nauwkeurig worden beoordeeld op de kwaliteit. Zo kan 20ft Wellness de kwaliteit garanderen die de klanten gewend zijn. De Finse sauna’s zijn bijvoorbeeld goed geïsoleerd, strak afgewerkt en voorzien van een goede luchtcirculatie. De massage spa’s worden dubbel geïsoleerd, zodat ze met minder energie op de juiste temperatuur komen en blijven. De units zelf zijn goed bestand tegen weerschommelingen, waardoor je ieder moment van het jaar optimaal kunt genieten van jouw 20ft Wellness unit. Zelfs midden in de herfst en winter zit je er warm bij in jouw wellness unit.