Bijzondere woning in watertoren met Sky-frame pui

Perfect View Windows

Wederom heeft Perfect View Windows prachtig werk geleverd. Het bedrijf staat bekend om de realisatie van onder andere waanzinnige kozijnen en ramen. Kenmerkend voor hun producten is het minimalistische design dat volledig aansluit bij de hedendaagse architectuur. In dit geval werd gekozen voor een royale glazen pui die de connectie tussen het buiten- en binnenleven bevordert, waanzinnig uitzicht biedt over de omgeving en voldoende daglicht toelaat. Dit alles zorgt voor de stimulatie van optimaal woongenot.  

Pui, kozijnen, Perfect View Windows

Sky-frame pui 

Deze authentieke watertoren stond al jaren leeg, maar kreeg uiteindelijk een nieuwe bestemming. Een grondige renovatie was nodig om het vervallen rijksmonument om te toveren tot een exclusief woonhuis met zes verdiepingen en een aantal verschillende appartementen. In het indrukwekkende woonhuis is een loggia gerealiseerd met een Sky-frame pui. Uniek aan deze pui is een corner opening waardoor de toegang naar het zitgedeelte wordt geoptimaliseerd. Het gegeven dat de Sky-frame drempelloos is, versterkt dit.  

De voordelen  

De glazen pui met Sky-frame kent nog meer voordelen, naast het bevorderen van de connectie met de binnen- en buitenruimte. Zoals al werd benoemd komt er ontzettend veel licht de woonkamer binnen, waardoor een heldere en heerlijke leefruimte is ontstaan. Daarnaast verandert het uitzicht met de seizoenen mee, waardoor de ruimte telkens weer op een nieuwe manier beleefd kan worden. Bovendien is de glazen pui goed geïsoleerd wat resulteert in energie-efficiëntie en comfortabel wonen. Ook is dit goed voor de akoestiek van de ruimte.  

Pui, kozijnen, Perfect View Windows

Meer weten? 

De slogan: ‘a view not a window’, werd gebruikt tijdens de realisatie van dit indrukwekkende project en komt erg goed tot zijn recht. De glazen pui met het Sky-frame is uniek en weet alle verwachtingen te overtreffen. Ben jij hier ook van onder de indruk? Dan ben je vast benieuwd naar wat Perfect View Windows voor jou kan betekenen en de specifieke mogelijkheden. Je kunt dan ook met al jouw vragen bij hen terecht.  

Editor: Media team

Datum: 21-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Stijn Poelstra