Biljoen Groen, Hovenier, Groenspecialist
Biljoen Groen, Hovenier, Groenspecialist
Biljoen Groen, Hovenier, Groenspecialist
Biljoen Groen, Hovenier, Groenspecialist
Biljoen Groen
Biljoen Groen
Biljoengroen, tuinarchitect via The Art of Living Online
Biljoen Groen
previous arrow
next arrow

Biljoen Groen

Ruim 50 jaar geleden werd hoveniersbedrijf Biljoen Groen opgericht. Al snel werd de organisatie bekend in de omgeving van Velp. Gelijktijdig richtte Liemers Hendriks zich meer op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor de zakelijke klanten. In 2016 besloten de twee bedrijven samen te gaan zodat beide kanten van de markt zowel zakelijk als particulier konden worden bediend. 

Zakelijk en particulier tuinontwerp

Tegenwoordig zijn de twee te benaderen voor zowel zakelijke als particulieren tuinprojecten. Waar Liemers Hendriks zich meer richt op grootschalig tuinaanleg voor bedrijven, scholen en buitenruimten richt Biljoen Groen zich meer op de exclusieve particuliere tuinontwerpen.

Kwaliteitstuinen

De visie van de organisatie is gefuseerd en beide staan voor het leveren van uitzonderlijke kwaliteit. Of het nu gaat om een klein project of een grootschalig project. De communicatielijnen zijn kort zodat er snel geschakeld kan worden en de opdrachtgever niet voor verassingen komt te staan. De organisaties zijn dan ook aangesloten bij Groencollectief Nederland en de Vereniging van Erfgoedhoveniers.

Totaalservice

Naast het ontwerp en de realisatie van tuinen kunt u bij de organisatie ook terecht voor onderhoud en boomverzorging. Het onderhoud van de tuin is immers net zo belangrijk als de aanleg ervan. Zodat de tuin het gehele jaar door zijn pracht en glorie blijft behouden.

___

Alle tuinontwerpen van Biljoen Groen bekijken?

karakteristieke villa, biljoen groen, tuinontwerp, tuinarchitect, tuindesigner, the art of living

  • |
  • |

 

Karakteristieke villa

Voor Biljoen Groen lag hier de opdracht om een tuin te realiseren die maximale privacy geniet, in het verlengde staat van het wandelpark en waarbij het interieur van de woning op aansluit. Dat is de organisatie meer dan gelukt! Door het gebruik van verschillende soorten begroeiing en rechte zichtlijnen is er een maximaal uitzicht naar het park gecreëerd. Maar toch de privacy bewaard gebleven in andere delen van de tuin.

 

Biljoen Groen, luxe tuinontwerp, exclusieve tuinen, tuinarchitect, the art of living

Jeroen Helming


 “Biljoen Groen beschikt over de expertise om voor uw buitenomgeving een persoonlijk en passend ontwerp te maken.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Biljoen Groen
  • Gasthuislaan 6
  • 6883 JC Velp