stalen deuren, StalenDeurenHuys, taatsdeuren

Billijke stalen deuren | StalenDeurenHuys

Na 11 jaar werkzaam te zijn in de high-end sector met exclusieve stalen deuren is StalenDeurenHuys begonnen met een nieuw concept. StalenDeurenHuys levert nu ook standaard stalen deuren voor een voordelige prijs! Een unieke kans voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. De exclusieve bestsellers, de stalen deuren met de deurgreep op de volledige lengte, zijn met dit nieuwe concept nu voor iedereen bereikbaar. Twijfel dus niet langer over die stalen deur en neem hem gewoon mee in je planning en budget!

Populariteit

De redenen waarom de stalen deuren zo ontzettend populair zijn, zijn alom bekend. Toch herhalen wij ze graag even voor je, voor het geval je nog dat laatste zetje overtuigingskracht nodig hebt. De stalen frames met glas zorgen voor extra lichtinval in huis. En licht doet wonderen! Alles in je huis oogt daardoor allemaal net iets levendiger. Daarnaast heeft veel daglicht ook een positieve werking op je humeur: mensen voelen zich vrolijker dankzij de zonuren. Het maakt dan niet uit dat er glas zit tussen de stralen en jou. Daarnaast oogt je huis een stuk ruimer, omdat je een ruimte niet meer afsluit met een dichte deur. Kleine ruimtes doen hokkerig aan en dat wil je niet.

stalen deuren, StalenDeurenHuys, taatsdeuren

Diverse modellen

Overtuigd? Kies dan één van de vijf modellen die StalenDeurenHuys mogelijk heeft gemaakt voor deze nieuwe weg die ze zijn ingeslagen met hun productenlijn. De deuren zijn verkrijgbaar in de vorm van taatsdeuren, schuifdeuren of scharnierdeuren. Je kan altijd je bestelling uitbreiden met extra zijpanelen, als de deur niet de volledige doorgang inneemt. De modellen verschillen onderling van elkaar door het design. Zo heeft model één een vlakverdeling van vier en een korte deurgreep. Deur twee heeft minder vlakverdelingen en een middelgrote deurgreep. Model 3 en 4 hebben allebei een deurgreep over de gehele lengte alleen de vlakverdelingen verschillen qua design. Het laatste model heeft maar liefst acht vlakverdelingen en een landelijke, handgesmeden greep. En het mooiste van dit alles? Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €1.155,- inclusief vijf jaar garantie!

stalen deuren, StalenDeurenHuys, taatsdeuren

Tekst: StalenDeurenHuys
Fotografie: StalenDeurenHuys

____

Meer projecten bekijken van StalenDeurenHuys?


stalen deuren, StalenDeurenHuys, taatsdeuren

StalenDeurenHuys

Onze missie is het ontwerpen en realiseren van de perfecte stalen puien door heel de Benelux.

__
Meer informatie over StalenDeurenHuys?


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | mei | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media