Binder, uitvinder van slimme tegenstroomsystemen voor zwembaden, lanceert vernieuwde app 

Binder

De populaire BINDER24-app is vernieuwd en heeft vanaf nu drie nieuwe functies. Zo kun je onder andere trainingen delen en de app nóg meer naar wens aanpassen. Binder is de uitvinder van slimme tegenstroomsystemen voor zwembaden. De systemen zijn eenvoudig en snel te installeren bij ieder type zwembad en makkelijk te bedienen met een afstandsbediening en de BINDER24-app.

Zwembaden, nieuwe versie app, Binder, The Art of Living

Extra functies BINDER24-app

Een belangrijke verandering in de app is dat er favorieten aangemaakt kunnen worden. Zo kan de startpagina van de app naar wens worden ingericht doordat elk onderdeel afzonderlijk te selecteren is. Je kunt heel eenvoudig met de ‘drag-and-drop’ functie de volgorde van de blokken aanpassen en de opties binnen zo’n blok. Richt de app dus helemaal in naar eigen wens.

Trainingsschema’s delen

Deel nu trainingsprogramma’s met andere zwemmers. Dit doe je door middel van een QR-code. Persoon 1 drukt bij het gewenste programma op ‘delen’ zodat er vervolgens een QR-code in beeld komt. Zo kan persoon 2, die het programma ook op zijn smartphone wil, dat programma toevoegen. Druk in de trainingspagina van de BINDER24-app op de plus-knop en kies in het menu voor ‘programma importeren’. De camera zal automatisch worden geopend zodat persoon 2 de QR-code kan scannen. Zo wordt het gewenste programma opgeslagen.

Meerdere trainingen delen in één keer

De functie gaat verder, zo kun je ook meerdere trainingen in één keer delen. Persoon 1 gaat naar de trainingspagina en drukt op het penpictogram rechts bovenin. Het menu zal dan worden geopend en dan kun je meerdere trainingen selecteren. Vervolgens kan persoon 1 in het drop down menu links bovenin klikken op ‘delen’. Door vervolgens op ‘OK’ te drukken, wordt het deel-menu geopend. Om de programma’s te kunnen importeren moet persoon 2 het bestand met de BINDER24-app openen. Naast het delen, kun je ook trainingen op je eigen apparaat opslaan.

Schakelen tussen verschillende tegenstroomsystemen

Door de update van de BINDER24-app is het ook mogelijk om eenvoudig te wisselen tussen verschillende tegenstroomsystemen. De app slaat namelijk de verbindingsgegevens van alle turbinezweminstallaties op waarmee je in het verleden succesvol was verbonden. Zo kun je voortaan het systeem met slecht één klik weer succesvol aanzetten.

Editor: Media Team

Datum: 28-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Binder