Binnendeuren als sfeerbepalers van het interieur

Xinnix Door Systems

Er zijn zoveel verschillende soorten deuren, ze variëren allen in kleur, formaat, materialen en afwerkingen. Hier sta je normaal niet bij stil, maar wanneer het tijd is om een nieuwe deur uit te zoeken kom je daar gegarandeerd achter. Daarom is het kiezen van binnendeuren nog niet zo eenvoudig. Ze moeten namelijk niet alleen functioneel zijn, maar het is vaak ook een vereiste dat de deuren bij jouw interieur aansluiten. Een binnendeur bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer van de woning dus het is fijn als dit past bij de rest van de inrichting.

Binnendeuren; draaiende deuren

Ben je bijvoorbeeld fan van een tijdloos interieur? Dan is Xinnix Door Systems jouw ideale partner. Zij hebben een gevarieerd aanbod dat bestaat uit verschillende deursystemen voor binnendeuren. Op de afbeelding zie je een prachtige Xinnix draaideur die volledig opgaat in zijn omgeving. De 3D onafhankelijk regelbare scharnieren en het Xinnix magneetslot dragen bij aan de naadloze look. Daarnaast biedt Xinnix Door Systems ook brandwerende en akoestische oplossingen waardoor de klassieke logge branddeur eenvoudig vervangen kan worden door een prachtig alternatief zonder storende omlijstingen. Daarnaast zijn alle draaideuren ook eenvoudig te plaatsen met behulp van de installatiehandleidingen.

Meer over Xinnix Door Systems

Xinnix Door Systems ontwerpt, creëert en produceert deursystemen voor onder andere binnendeuren die gelijk liggen met de wand, ook wel onzichtbare deuren worden genoemd. Je kunt kiezen voor draaideuren, schuifdeuren en pivoterende deuren. Zowel standaardafmetingen als maatwerk zijn mogelijk waardoor de wensen van de klant volledig ingelost kunnen worden. De bouwmaten bij standaard zijn hetzelfde als bij een niet-Xinnix deur. Bovendien herken je de binnendeuren van Xinnix Door Systems aan hun sublieme design, hun tijdloze uitstraling en de erg goede kwaliteit.

Ben je benieuwd naar wat zij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het bedrijf of neem een kijkje op de website.