Binnenkijken bij een droomvilla: trapezium jaloezieën in de spotlight

Zonnelux

Deze blog werpt een blik op een adembenemende woning waar trapezium jaloezieën een prominente rol spelen. De keuze voor zwarte houten jaloezieën creëert een samenhangend geheel, terwijl elke ruimte zijn eigen luxueuze sfeer behoudt.

Designa: waar luxuryhome realiteit wordt

Designa, bekend om het realiseren van stijlvolle droomvilla’s, heeft deze woning tot leven gebracht. Door zich te verdiepen in de persoonlijkheid van de bewoners, vertaalt Designa woonwensen naar een waar luxuryhome.

Sfeervolle woonkamer: balans en elegance

In de woonkamer, het kloppende hart van het huis, brengt een sfeervolle openhaard warmte in het interieur. Natuurlijke materialen harmoniëren met gouden accenten. Maatwerk houten jaloezieën zorgen voor een perfecte balans tussen daglicht en privacy, afgestemd op de maatwerk kasten.

Leefkeuken met verbinding naar buiten

De prachtige leefkeuken aan de achterkant van het huis wordt verbonden met het buitenleven door openslaande tuindeuren. Zwarte houten jaloezieën reguleren de lichtinval, naadloos passend bij de keuken en creëren een harmonieus geheel.

Architecturale uitdaging: trapezium ramen in de kinderkamer

In de kinderkamer met twee trapezium ramen biedt Zonnelux oplossingen voor raamdecoratie. Houten jaloezieën, aangepast aan de unieke architectuur, behouden functionaliteit door lamellen aan de schuine zijde in te korten, waardoor privacy en lichtinval optimaal gereguleerd blijven.

Verrassend in de badkamer: houten jaloezieën tegen vocht

De badkamer wordt voorzien van houten jaloezieën, een onverwachte maar fraaie keuze. Goede ventilatie is cruciaal, maar met de juiste zorg bieden jaloezieën een elegante oplossing voor vochtige ruimtes.

Van woonvilla naar droomvilla

De woning schittert in ‘Van Woonvilla Naar Droomvilla’, waar woningen worden gerenoveerd tot hoogwaardige droomvilla’s. In deze aflevering onthult Maurice van Bladel, expert van Zonnelux, het slimme raamdecoratieconcept en de unieke trapezium ramen.

Benieuwd naar het effect van raamdecoratie op jouw interieur? Laat je adviseren door een expert. Met verkooppunten in Nederland en België is er altijd een in jouw buurt. Download de brochures voor inspiratie.

Editor: Media Team

Datum: 14-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Zonnelux