CLARON, Spoelbak, Blanco, STEELART, Monochroom, Trendy, Stylish, Roest vrij staal, RVS

Monochroom, stylish & trendy | Blanco

Wil je eens iets anders dan standaard? Dan is het stijlvolle inox van BLANCO STEELART de oplossing! De minimalistische en prachtig uitgevoerde ontwerpen van deze handgemaakte roestvrij stalen spoelbakken en werkbladen voegen een ‘special touch’ toe aan je keuken.Wij lichten alvast twee mooie spoeltafelreeksen toe, CLARON en ZEROX, uit de exclusieve collectie van STEELART. Monochroom is de nieuwe keukentrend van 2018. Stylish en trendy.

Alles erop en eraan
CLARON en ZEROX zijn twee verschillende reeksen spoelbakken in het Blanco-gamma. Gecombineerd met een stijlvol en tijdloos STEELART-werkblad ben je helemaal mee met de monochrome trend. Bij beide gamma’s kan je verschillende modellen kiezen: een enkele spoelbak, een dubbele spoelbak, een grote spoelbak met een klein uitgietbakje … Op deze manier kan je alles perfect aanpassen aan je eigen wensen, voorkeuren en beschikbare plaats in je keuken. Maar wat heeft elk gamma nu precies te bieden?

 

CLARON, Spoelbak, Blanco, STEELART, Monochroom, Trendy, Stylish, Roest vrij staal, RVS

CLARON-spoelbak met STEELART-werkblad

 

Elegant met CLARON
Met een CLARON-spoelbak ga je voor een puur en elegant design in je keuken, dit dankzij de vlakke bodem van de bakken. Alle modellen zijn beschikbaar in roestvrij staal, maar met verschillende afwerkingsmogelijkheden in combinatie met een STEELART-werkblad. Zo kan je eindeloos combineren en je keuken op jouw maat afstemmen.

 

Strak met ZEROX
Een ZEROX-spoelbak staat voor wie karakter en rechtlijnigheid in zijn keuken apprecieert. Opmerkelijk: het zijn nulradiusbakken met een rechthoekige bakgeometrie. Deze spoelbakken geven je keuken dus meteen een strakke look.

 

Sublieme afwerking met BLANCO STEELART
STEELART staat voor maatwerk in roestvrij staal. In dit exclusieve, luxueuze gamma gaan het werkblad en je spoelbak zo gevormd worden dat alles perfect op elkaar afgestemd is en bovendien een mooi geheel vormt. Zo lopen je spoelbak en werkblad naadloos in mekaar over. Stijlvol! De nieuwste innovatie van Blanco op het gebied van STEELART? Durinox®! In vergelijking met traditioneel inox zijn deze werkbladen uiterst krasbestendig en minder gevoelig voor vingerafdrukken. Win-win dus! Het eindresultaat zijn echte juwelen in roestvrij staal, die perfect in de moderne leefwereld passen én bovendien een speciaal accent toevoegen aan je keuken.

 

CLARON, Spoelbak, Blanco, STEELART, Monochroom, Trendy, Stylish, Roest vrij staal, RVS

 

___

Contactgegevens

 • BLANCO
  CLARON
 • Vanaf
  €351 excl. Btw
 • BLANCO
  ZEROX
 • Vanaf
  €316 excl. Btw