Blecks Stalen Deuren

BLECKS® is producent van blikvangers. Van stalen deuren die met hun naadloze design voor een prachtige lichtinval zorgen en een unieke ambiance weten te creëren. Het bedrijf uit Barneveld is een merk van Van Hierden Metaal uit dezelfde plaats, een specialist in staalproducties die oplossingen voor verschillende sectoren realiseert.

Informatie over Blecks Stalen Deuren


31
DSC_5021Blecks
13
BLB-11638_dsc0260-Lach-Mondzorg-Weesp-HR-34
DSC_5003Blecks
previous arrow
next arrow

Stalen deuren

De vraag naar stalen deuren is de laatste jaren enorm gestegen. Stalen deuren zijn een schitterende eyecatcher in elk interieur. De deuren zorgen voor een prachtige lichtinval in huis, en daarnaast is het een persoonlijk interieurstuk doordat de deuren volledig op maat worden gemaakt. Het draait om details en keuzemogelijkheden, en dat is waar BLECKS® zo flexibel in is. Wil je een speciaal ontwerp of een speciale kleur? Of juist een breder profiel of een structuur in het glas? BLECKS® is het juiste adres. Doordat het bedrijf van productie tot poedercoating en montage alles in eigen hand heeft, kan ze snel schakelen. Daarnaast kan BLECKS® hierdoor ook optimale kwaliteit garanderen.

Zowel op de particuliere als op de zakelijke markt is BLECKS® een flexibele speler.

Het bedrijf is gestart als leverancier voor de particuliere markt, maar ook steeds meer interieurarchitecten en bouwbedrijven weten inmiddels de weg naar Barneveld te vinden. Dat heeft alles te maken met de genoemde flexibiliteit en het ongekend hoge afwerkingsniveau. Een deur van BLECKS® is niet zomaar een deur. En toch is het team van BLECKS® zo nuchter als het maar zijn kan.

Wil de klant op locatie afspreken? Geen probleem. Ook nog een rondje door de showroom? Prima! En een kijkje in de naastgelegen productieruimte? Een goed idee.

De foto’s spreken voor zich. Dit zijn blikvangers die iedereen wenst. Bekijk het inspiratieboek: Klik hier