Blend® Shutters: zonwerend en isolerend maatwerk

Blend Window Fashion

Bij EVE Interieuradvies staat kwaliteit hoog in het vaandel en een van de merken waarmee zij samenwerken is het gerenommeerde Blend®. Dit familiebedrijf staat bekend om zijn ambachtelijke vakmanschap en produceert op maat gemaakte houten shutters, geschikt voor diverse raamtypen en vervaardigd uit verschillende houtsoorten. De veelzijdige jaloeziecollectie van Blend® biedt eveneens maatwerk en is beschikbaar in duurzaam hout, kunststof en aluminium.

Blend® bij EVE Interieuradvies

In een recent project leverde de lokale partner van EVE Interieuradvies abachi-houten shutters en kunststof jaloezieën van Blend® voor de badkamer. Het gebruik van abachi-hout, bekend om zijn lichtheid en duurzaamheid, garandeert een elegante en functionele oplossing voor deze vochtige omgeving. Denise van ’t Veer, werkzaam bij Blend®, benadrukt het handelsmerk van het bedrijf: “Passie, expertise, kwaliteit en innovatie.”

Innovatie in zonwering

De kracht van Blend® shutters komt voort uit hun zonwerende en isolerende eigenschappen. In gesprek met Denise van ’t Veer benadrukt ze het voordeel van shutters: “De lichtinval kun je met shutters mooi zelf regelen. Zo zou je hier bij de eettafel ervoor kunnen kiezen om de onderzijde te sluiten voor privacy en de bovenkant open te laten voor daglicht.”

Blend® als betrouwbare partner

Als leverancier fungeert Blend® als aanspreekpunt voor lokale dealers. Het bedrijf werkt samen met betrouwbare en deskundige partners in de Benelux. De focus op innovatie is cruciaal in een snel veranderende markt, en Blend® zet zich in om voortdurend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

De samenwerking tussen EVE Interieuradvies en Blend® illustreert de harmonieuze combinatie van functionaliteit en esthetiek. De blend van abachi-houten shutters en kunststof jaloezieën in de badkamer benadrukt niet alleen de veelzijdigheid van het assortiment, maar ook de toewijding aan zonwering en isolatie. Blend® shutters brengen niet alleen maatwerk, maar ook een vleugje magie in elk interieur.

Editor: Media Team

Datum: 09-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Blend Window Fashion