Slider3_Blend
Slider5_Blend
Slider2_Blend
Slider6_Blend
Slider10_Blend
Slider7_Blend
Slider9_Blend
Slider1_Blend
Slider8_Blend
Slider4_Blend
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Blend Window Fashion

Shutters van Blend® zijn sfeervol en passen in ieders interieur. Shutters, ook wel houten binnenluiken genoemd, zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. De maatwerk shutters bieden meerwaarde voor ieders woongenot, ons motto is dan ook: ‘perfection in every detail’. Perfection in every detail, dit is ontstaan doordat Blend® gebouwd is op basis van passie, expertise, kwaliteit en innovatie. Ieder jaar zijn er nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Blend® past haar op maat gemaakte raamdecoratie aan waar nodig. Zo kun je bij Blend® altijd uit de laatste raamdecoratie trends kiezen.

Houtsoorten en kleurmogelijkheden

Shutters, ookwel houten binnenluiken genoemd, van Blend® zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. Waarbij er voorheen alleen gekozen kon worden voor een Basswood (lindehout) of Manchurian Ashwood (essenhout) shutters maken Oakwood (eikenhout) en Elmwood (populieren hout) shutters nu ook deel uit van de collectie. Onze shutters zijn leverbaar in verschillende prachtige kleuren. Kies voor natuurlijk tinten met of zonder een nerfstructuur, trendy kleuren, high gloss of een strakke look. Alle shutters zijn ook persoonlijk te maken door deze in een RAL kleur te laten spuiten! Omdat alle shutters met de hand gespoten worden kun je er voor zorgen dat je raamdecoratie perfect past bij je interieur. Kortom; maak van je shutter een echte eyecatcher.

Raamdecoratie met voldoende lichtinval en privacy

Privacy en lichtinval wordt steeds belangrijker bij het kiezen van de raamdecoratie. Met shutters als raamdecoratie verander je iedere ruimte in huis om tot een aangename plek. Kies je eigen gewenste bediening en lamelbreedte om te zorgen voor een eigen gewenste lichtinval. Doordat Blend® shutters met de hand en op maat gemaakt worden zijn ze perfect voor elke type raam. Denk hierbij aan: grote raampartijen, schuifpuien, speciale vorm, draai-kiepramen, (Velux) dakramen en openslaande deuren.

Duurzaamheid en levensduur

Het hout van Blend® shutters is FSC gecertificeerd en worden kwartiers gezaagd. Dit betekent dat er tegen de houtnerf in wordt gezaagd, waardoor vervorming of kromtrekken wordt voorkomen. Kortom de shutters zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor verzekeren wij je van langdurig plezier!

Beleven, voelen en zien

Naast shutters leveren wij ook houten jaloezieën, kunststof- en aluminium jaloezieën. Al deze raamdecoratie producten worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms ons merk echt laten beleven, voelen en zien. Geïnteresseerd in onze producten? Neem een kijkje op www.blendwindowfashion.com/vind-een-blend-dealer/ en vindt jouw dichtstbijzijnde dealer.

Blend® als partner?

Als je bezig bent met het uitbreiden van je winkelaanbod, dan ben je bij Blend® op het juiste adres. Met onze producten kun je klanten een passende oplossing aanbieden. De maatvoering, afwerking en kleurencombinatie die wij kunnen bieden worden allemaal op maat gemaakt, passend bij de stijl, het interieur en de wensen van je klanten! Kortom; met Blend® in je portfolio kun je aan alle wensen van je klanten voldoen. Twijfel niet langer er wordt Blend® dealer.

____

Meer projecten bekijken van Blend Window Fashion?

Landhuis

Verhuizen of verbouwen? Het is een vraag waar ook de bewoners van een jaren ’30 woning voor kwamen te staan. Het zeer karakteristieke landhuis uit 1939 voldeed niet meer aan hun eisen. Ze wilden heel graag een ruime keuken en meer dan twee slaapkamers. Hun landhuis ligt echter zo centraal en heeft zo’n authentieke uitstraling dat ze hier eigenlijk niet weg wilden. De shutters zijn van Blend Window Fashion.

Blend shutters

Blend past haar op maat gemaakte raamdecoratie aan waar dit nodig is. Zo kun je bij Blend altijd uit de laatste raamdecoratie trends kiezen. De familie Thomas koos voor de shutters van Blend voor hun vrijstaande woning.

Herenhuis op maat

Raambekleding met een hoge afwerkingsgraad geven dit herenhuis duidelijk een strakke afwerking. Deze shutters op maat zijn geleverd door Blend Window Fashion, een bedrijf dat graag meedenkt in het proces en weet hoe op maat gemaakte shutters de perfecte uitstraling bieden.

Blend Window Fashion


“Zodat je iedere dag geniet van jouw raamdecoratie!

 ___

Contactgegevens:

  • Blend Window Fashion
  • Koperhoek 124
  • 3162 LA Rhoon
  • Contact:
  • Tel.: 010 482 11 00
  • E-mail: info@blendwindowfashion.com

 


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | jan | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media