Swiss Sense - Cadeautips voor interieurliefhebbers

Cadeautips voor interieurliefhebbers | Swiss Sense

Met de feestdagen in het vooruitzicht is wat extra cadeau inspiratie geen overbodige luxe. Voor hem of voor haar, voor diegene voor wie de nacht niet lang genoeg kan duren, voor bankhangers of koukleumen. Wij geven u graag wat cadeau inspiratie, zodat u bij iedere interieurliefhebber goed zit!

En hoewel de decembermaand traditiegetrouw het moment is om aan een ander te denken, is dit ook de tijd om vooral jezelf niet te vergeten. Deze cadeaus zijn daarom leuk om te geven. Aan een ander, maar ook aan jezelf.

Cadeautip 1
Velvet mag in de woning van een interieurliefhebber niet ontbreken. Van groots en aanwezig door middel van een velvet bank of stoel tot een klein en minimalistisch dankzij een velvet poef als nachtkastje op de slaapkamer. Het velvet dekbedovertrek is dit jaar nieuw in onze collectie: prachtig velvet voor een luxueuze hotelkameruitstraling.

 

 

Cadeautip 2
Zoekt u een cadeau voor iemand die het altijd koud heeft? Een warm en fluweelzacht plaid is perfect voor de koude en lange winteravonden voor de haard of op de bank en geeft het interieur direct een winterse sfeer. Bijvoorbeeld deze prachtige variant uit de collectie van Swiss Sense.

Cadeautip 3
Wat geeft u een interieurliefhebber die alles al heeft? Sierkussens zijn er in huis nooit voldoende. Een grote diversiteit aan sierkussens van verschillende materialen, prints of kleuren op bed geven de slaapkamer een warme, sfeervolle en uitgesproken uitstraling. In de webshop van Swiss Sense vindt u een uitgebreide collectie en bestelt u eenvoudig online.

Cadeautip 4
Wie wil nu niet iedere ochtend ontwaken in een slaapkamer die voelt als een luxueuze hotelsuite? Dat kunt u heel eenvoudig zelf creëren. Met een dekbedovertrek van katoensatijn in een prachtige donkere print geeft u een hotelgevoel cadeau. Chic, stijlvol en modern.

 

Swiss Sense, boxspring, luxe bedden

 


Swiss Sense

Swiss Sense | 


Honderd jaar ervaring, honderd jaar kennis en vier generaties beddenmakers zorgen ervoor dat jij iedere nacht geniet van een sublieme nachtrust. En daar is Swiss Sense trots op.
__
Meer informatie over Swiss Sense?