LEEM WONEN & Kunst

∙ Kunstbeurs PAN Amsterdam | Flexform luxury lifestyle event ∙

 

KUNST EN VLIEGWERK
Stel je even voor: een bedrijf runnen, twee pubers opvoeden, zorg verlenen aan je hulpbehoevende moeder en tussendoor nog een tweede bedrijf lanceren. Deze periode word ik geacht veel ballen in de lucht te houden, dus dat vergt wat kunst- en vliegwerk! Trouwens, over kunst gesproken….

Kunstbeurs PAN Amsterdam
Dit jaar vond de 31e editie van kunstbeurs PAN Amsterdam plaats. Deze editie heb ik mij alleen gefocused op fotografie. Zo sprak ik met Jimmy Nelson over zijn Virtual Reality concept en met Micky Hoogendijk over de kracht van kwetsbaarheid. Heel inspirerend! In de volgende weekly lees je trouwens over het event dat ik met Micky voor de designers edition van Masters of LXRY organiseerde.

Erasmus Medisch Centrum
Voor mijn opdrachtgever Ahrend Inrichten ‘vloog’ ik afgelopen maandag over de snelweg richting Rotterdam voor een zeer prestigieus interieurproject bij het Erasmus Medisch Centrum. Ik interviewde het projectteam ten behoeve van een publicatie in het FMT Gezondheidszorg magazine. Het concept is reeds goedgekeurd. Supertrots op!

Flexform Luxury Lifestyle Event
Sinds vorig jaar is Amsterdam een prachtige flagshipstore rijker, namelijk die van het Italiaanse Flexform. Samen met Co van der Horst organiseerden zij een luxe lifestyle event. Er werd op 3-sterren-niveau gekookt, fashion designer Addy van den Krommenacker toonde doorlopend zijn nieuwe collectie en uiteraard was er muziek en Italiaans design. Lekker wat ontspanning in deze drukke tijden:- )

Volgende keer doe ik verslag over het LEEM WONEN event bij de Masters of LXRY en laat ik je meegenieten van het Amsterdam Light Festival. Tot dan!

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? LEEM WONEN

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!