LEEM WONEN Goes Europe

∙ ‘Designhart’ | Salone Del Mobile ∙

Sinds mijn bezoek aan Salone del Mobile dit voorjaar, heeft Milaan mijn ‘designhart’ gestolen. Het was toen mijn debuut en nu ben ik nét terug van alweer mijn derde bezoek. Wat een inspiratie, een positieve energie en bovenal: mooie ontwerpen!

Bomvolle agenda
Met o.a. Baxter, Molteni, B&B Italia, Cassina, cc-tapis en Laura Meroni op de afsprakenlijst, hoefde ik me geen moment te vervelen. Ik kon tussendoor nog maar net tijd vrijmaken om de Duomo te begroeten. Hoogtepunt: de culinaire lunch bij Baxter Bar na afloop van de ‘Grand Tour’ door de fabriek in Como en de flagshipstore Baxter Cinema in hartje Milaan.

Van Milaan naar Parijs
Eenmaal terug van Milaan moest ik alweer voorbereidingen treffen voor Paris Deco Off in januari. Samen met Stephan en Edwin van der Horst (eigenaren van showroom Co van der Horst) en Lorette Milar van Elements of Interior (agent voor stoffenhuizen Hermès en Dedar) lukte het een programma op te zetten. Nu al zin in!

Remy Meijers in de hoofdrol
Begin dit jaar introduceerde ik het Belgische Inside Blinds op de Nederlandse woonmarkt en vroeg ik topdesigner Remy Meijers of hij voor hen een gordijncollectie zou willen ontwerpen. Zondag 12 november jl. was het zover en presenteerde hij niet alleen zijn gordijnen, maar signeerde hij ook zijn nieuwe boek op de Consumenten Inspiratiedag van ETC Design Centre Europe. Trots!

In mijn volgende weekly o.a. de highlights van mijn bezoek aan kunstbeurs PAN Amsterdam. Tot dan!

___

Mascha Ekkel
Meer zien? LEEM WONEN

 

 

Mascha Ekkel | Blogger | LEEMWONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!