Mooier wordt het niet!

∙ Top events met boordevol mooie wooninspiratie ∙

In september trappen we traditioneel het woonseizoen af, en ook nu ging dat gepaard met veel events vol ‘on-Nederlands’ mooie wooninspiratie. In deze Weekly licht ik twee top-events voor je uit en laat ik je tevens weten welke nieuwe opdrachtgevers zich aansloten bij Leem Wonen.

Taste of Luxury  24|09|2017
De prachtige flagshipstore van keukenexpert SieMatic, gevestigd naast het Vondelpark in Amsterdam, zag er 24 september jl. extra mooi uit vanwege het Lifestyle Event ‘Taste of Luxury’. En het deed z’n naam zeker eer aan want het was één grote verwennerij op het gebied van drinks & bites! Ik proefde champagne, whisky en cognac gecombineerd met kaviaar, kaas, fish dishes en de meest verfijnde chocola. Dit onder het genot van mooie nieuwe keukens, prachtige meubelen en de expositie ‘Through my eyes’ van Nederlands topmodel Kim Feenstra. Geen verkeerd begin van het seizoen!

 

Co van der Horst  25|09|2017
Heel trots ben ik op het feit dat ik Co van der Horst mag toevoegen aan mijn portefeuille! Dit prachtige familiebedrijf functioneert al jaren aan de top van de Nederlandse woonmarkt. Ik mag de schatkist aan verhalen, die zij in de loop van de tijd hebben gecreëerd, gaan beschrijven én op elk gewenst moment verdwalen in hun stijlvolle woonwinkel in Amstelveen…

 

Salon Residence 28|09|2017
Eindelijk! De hele branche heeft er twee jaar naar uitgekeken: het vervolg op de eerste editie van Salon Residence in het vernieuwde Singer Museum te Laren. En de verwachtingen werden meer dan overtroffen. Wat een sprookje! Natuurlijk was ik vanaf de eerste minuut aanwezig en woonde ik o.a. de boeklancering van topdesigner Remy Meijers bij. Mocht je het gemist hebben, struin dan mijn Instagram pagina af en lees de blog

 

 

Levende Legende  02|10|2017
Steeds meer exposanten bij ETC Design Center Europe in Culemborg weten de weg naar LEEM WONEN te vinden. Dit keer sprak ik met Interior Designer Jos van Schendel, een heuse ‘levende legende’ binnen de woonbranche. Samen kwamen we op een aantal supergave ideeën met Italiaans design in de hoofdrol. Wordt vervolgd!

VT wonen beurs  03|10|2017
Tot slot ging ik nog even langs bij de vt wonen & design beurs in Amsterdam voor Wave Design, voor wie ik een aantal social media activiteiten verricht, en gaf ik hen officieel akkoord voor de productie van hun geweldige nieuwste modellen:-)

 

 

Zo, nu even bijkomen van al dat moois en mezelf weer opladen voor hetgeen allemaal weer komen gaat,
want ook mijn volgende Weekly zit weer vol supergave afspraken!

 

___

Mascha Ekkel
Meer zien? LEEM WONEN

Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, stay tuned!