De weekly van Leem Wonen

∙ Knots – te gekke dagen ∙

Vorige week vertelde ik in mijn weekly, dat ik na mijn vakantie direct in de zesde versnelling ging met LEEM. Nou, deze week was het niet veel anders; wat een knotsgekke dagen! Maar wél bordenvol inspiratie. Lees je mee?

Brainstormsessie bij Ahrend Inrichten
Zin in mijn afspraak bij Ahrend Inrichten in Amsterdam! De afdeling Marketing wilde mij mee laten denken over de nieuwe blogpagina en tevens een aantal blogs laten schrijven. Tijdens de brainstormsessie zijn we maar liefst tot een 15-tal hoofdonderwerpen gekomen en bijna tot 100 sub onderwerpen. Daar zijn we de komende maanden flink zoet mee.

Dressed for succes
De hoogste tijd om naar mijn favoriete modewinkel Domus in Hillegom te gaan, waar ik altijd perfect word ‘gedressed for succes’. Ik koos dit keer voor een pittige, korte zwarte blazer met een poederroze zijden top van Marc Cain, een zogenaamde Dietrich broek van het toffe merk High en een heel elegant truitje van het Italiaanse merk Liu Jo. Klaar voor de beurs!

Excellent woonbeurs
Twee weken geleden ben ik met mijn volle koffer op de achterbank ‘s middags naar Hotel New York gereden om in te checken, nog even wat te eten en mij klaar te maken voor de Excellent Woonbeurs. Ik zal je zeggen: we hebben een topbeurs gehad! De stand zag er fantastisch uit, en alle partners van B-EXCLUSIVE hebben het hele weekend goede zaken gedaan.

ETC Design Center Europe
Vorige week zondag was ik  ’s Morgens alweer vroeg op pad voor de Consumenten Inspiratiedag van ETC Design Center Europe. Dit event organiseren zij ieder kwartaal en LEEM WONEN publiceert als media partner van ETC hierover altijd een blog (check www.leemwonen.nl). Het was weer een zeer succesvolle editie met ruim 2000 bezoekers. Trots dat ik daar onderdeel van mag uitmaken!

Twee binnenkijkers bekijken samen met The Art of Living Magazine
Vorige week woensdag stonden er maar liefst twee binnenkijkers met The Art of Living op de agenda: in de ochtend een statig grachtenpand in Amsterdam en ’s middags een beach house in Zandvoort. Beiden spectaculair mooi vanwege de architectuur en de locatie. Nu al zin in de uitwerking! Beide artikelen worden gepubliceerd in het decembernummer, de zogenaamde ‘Amsterdam Editie’.

Project review voor Boxxis Architecten
Tot slot heb ik vorige week donderdag nog een fijne afsluiting van de week gehad: een prachtig landhuis in Barneveld. Een project review voor Boxxis Architecten. Gelukkig kende ik de woning en de achtergrond al enigszins, want dit artikel wordt in de oktober editie van magazine The Art of Living gepubliceerd en moest dus direct worden uitgewerkt.

 

De knotsgekke weken van LEEM WONEN zijn nog lang niet afgelopen:
In de volgende weekly onder andere aandacht voor Salon Residence en Beurs Eigen Huis. Tot dan!

___

Mascha Ekkel
Meer zien? LEEM WONEN

Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt om de week gepubliceerd, stay tuned!