De weekly van Leem Wonen

∙ Leem Wonen ging in de zesde versnelling  ∙

Met mijn vakantie in Zuid-Frankrijk nog vers in het geheugen, was het even flink omschakelen de afgelopen week. En dan heb ik het niet alleen over de weersomstandigheden, want LEEM WONEN ging meteen in de zesde versnelling!

Maandagochtend begon ik, zoals eigenlijk iedere werkdag, met het scannen van de performance op al mijn online kanalen. Ik verwerk deze resultaten altijd in een Excel spreadsheet, zodat ik in één oogopslag kan zien hoe het gaat, ook in vergelijking tot vorige maanden of zelfs het vorige jaar. ’s Middags had ik een afspraak met Wave Design bij Hotel New York in Rotterdam. Ook voor hen had ik de resultaten van onze inspanningen van de afgelopen maanden op een rijtje gezet alsmede een voorstel gemaakt voor de komende tijd. Conclusie: we zijn goed bezig en hebben zin in wat nog komen gaat. Kijk, daar word ik nou blij van! Daarna reed ik meteen door naar 123DV Architecten even verderop, voor de laatste bijeenkomst van B-EXCLUSIVE voor de Excellent Woonbeurs. In mijn rol als media partner zorg ik voor een stuk exposure van B-EXCLUSIVE en heb natuurlijk ter plekke onze bijeenkomst op Instagram gepost.

Dinsdag stond er een ritje naar LM Lighting in Aarle-Rixtel op het programma. Eigenaresse Lutcia Marechal had mij uitgenodigd in haar atelier om haar lichtcreaties te bekijken en verraste mij tevens met een heerlijke lunch bij Restaurant Van Deijck. Een heerlijke, inspirerende dag met als kers op de taart een mooie opdracht voor LEEM WONEN. En toen ik terugreed naar huis, zat er nog een superleuke mail in de box: een ‘go’ voor een grote opdracht bij een topsegment woonwinkel! Daar zal ik in een volgende weekly uitgebreider op terug komen.

Woensdag werkte ik thuis aan een paar artikelen, waaronder ook mijn eigen blog over de trip naar Zuid-Frankrijk. En natuurlijk heb ik ook nog wat leuks met de kids kunnen doen. Want thuis gaat het leven ook door:-) Donderdag was ik op de redactie van The Art of Living in Eersel voor een brainstormsessie (nou, dat is ook toevallig!) én regelde ik onderweg nog even het interieur met BAAN Meubelen en Versteegh Design voor de stand van B-EXCLUSIVE.

En vrijdag sloot ik de week af met twee presentaties in Utrecht, voor de exposanten van de komende editie van Beurs Eigen Huis in oktober. Daar was ik best nerveus voor, maar het ging helemaal prima, mede dankzij het enthousiasme van de groep.
Na afloop nog even snel een blog voor een opdrachtgever klaargezet voor publicatie en toen kon mijn weekend beginnen.

 

Je merkt het wel: never a dull day at the mobile office of LEEM WONEN. Volgende week heb ik ook weer van alles te doen, dus stay tuned!

___

Mascha Ekkel
Meer zien? LEEM WONEN

 

Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt om de week gepubliceerd, stay tuned!