Een weekly vol noviteiten

∙ Wooninspiratie maand Oktober ∙

Oktober is de wooninspiratie maand bij uitstek. Heel woon liefhebbend Nederland gaat er dan op uit om zich te laten inspireren en adviseren.
Zo ook LEEM WONEN!

Beurs Eigenhuis
Op deze editie van Beurs Eigenhuis liet ik de bezoekers vanuit het Bloggers Home aan de hand van een presentatie zien, hoe de Nederlandse topdesigners omgaan met verlichting en welke armaturen voor welk doel zij gebruiken. Superleuk om te doen en zeer goed ontvangen.

Edha Interieur
Hoera! Edha Interieur opende 12 oktober jl. een heuse Baxter Flagshipstore. Na Milaan, Tokyo en New York heeft Amsterdam er een snoepwinkel vol Italiaans design bij. LEEM WONEN had daar een leuk gesprek met Baxter Italia en kreeg zowaar een uitnodiging voor een bezoek aan Baxter in Milaan en Como. Wordt vervolgd:- )

Minotti event
Op diezelfde avond organiseerde Noort Interieur een Minotti Event. De showroom zag er weer tiptop uit en ik heb me dan ook helemaal uitgeleefd op de Minotti collectie.

Topdesigner Edward van Vliet
Topdesigner Edward van Vliet gaf twee exclusieve masterclasses in de showroom van Co van der Horst in Amstelveen. Daarin stond vooral zijn visie op interieur, kleuren, patronen en textiel centraal. Uiteraard kon een interview niet uitblijven.

Meesterportretten
Even tijd gevonden om met mijn vriendinnetje naar de expositie ‘Hollandse Meesters uit de Hermitage – oogappels van de tsaren’ te gaan. Het is voor het eerst dat 30 meesterportretten uit de Gouden Eeuw bij elkaar hangen. Zeker aan te raden!

In mijn volgende weekly doe ik onder andere verslag over mijn werkbezoek aan Milaan.

___

Mascha Ekkel
Meer zien? LEEM WONEN

 

 

The Art of Living, Exclusief wonen,

Mascha Ekkel | Blogger | Leemwonen


Leem Wonen is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd,
tot dan!