Nieuwe tuin of huis bouwen?

∙ Evenementen uitgelicht | Meesters in de Tuin | Beurs Eigen Huis  ∙

The Art of Living heeft in oktober deelgenomen aan twee interessante evenementen rondom wonen en tuinen. We laten jullie de sfeer proeven van Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht & Meesters in de Tuin in Ebben Inspyrium te Cuijk. 

Meesters in de Tuin
Het inspiratie event voor hoveniers, tuinarchitecten en ontwerpers. Tijdens dit bijzondere event op 19 Oktober zetten speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers kennis en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn. Trendwatcher & Futurist Richard van Hooijdonk bracht de bezoekers mee met een kijkje in de toekomst. Hij gaf een scherpe blik op nieuwe ontwikkelingen o.a. in de tuinbranche. Na deze presentatie konden de bezoekers in contact komen met de deelnemende exposanten, waaronder The Art of Living. We hebben leuke gesprekken gevoerd met zowel de deelnemende exposanten als de geïnteresseerde bezoekers, waaronder vele vooruitstrevende bedrijven.

Beurs Eigen Huis

Als vaste partner van de Beurs Eigen Huis heeft The Art of Living opnieuw deelgenomen deze maand. Deze editie was weer een succes met ruim 23.000 bezoekers in drie dagen. De bezoekers hebben weer volop inspiratie op kunnen doen tijdens deze dagen. The Art of Living heeft samen met Sunshield een goede beurs gedraaid en voor maart 2018 is er weer een plaatsje gereserveerd in samenwerking met Sunshield en Borek. Hieronder foto’s van de afgelopen editie.

 

 

Meer informatie over Beurs Eigen Huis 2017? Klik hier | Meer informatie over Meesters in de Tuin? Klik hier

 

Mike Thijssen The Art of Living

Mike Thijssen | Commercieel directeur | Magazine The Art of Living


“Voor alle inspiratie rondom een huis bouwen, verbouwen, tuinen en interieur inspiratie schrijf ik maandelijks mijn bevindingen op ons online platform. Op de hoogte blijven van de nieuwste trends op woongebied? Blijf ons online platform in de gaten houden! Vergeet je je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief boordevol woontrends & introducties van architecten, designers & vak professionals?”
__
Mijn volgende blog wordt midden november gepubliceerd,
stay tuned!