BMW – MINI Story

Welkom in 's-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van het bourgondische Brabant. Bij Story Den Bosch bieden we meer dan alleen mobiliteit - we bieden een complete ervaring. Of het nu gaat om een nieuwe leaseauto of een betrouwbare occasion, in onze uitgebreide showroom aan de Hervensebaan vindt u een uitgebreide selectie van zowel MINI als BMW voor zowel particuliere als zakelijke rijders.

Projecten van BMW – MINI Story

Informatie over BMW – MINI Story


2
3
4
5
P90527265_highRes_mini-cooper-se-10-20
P90527290_highRes_mini-cooper-se-10-20
P90528224_highRes_mini-countryman-se-a
P90528231_highRes_mini-countryman-se-a
previous arrow
next arrow

Onze service stopt niet bij de aanschaf: het toegewijde team van Story Den Bosch staat klaar om u te voorzien van uitstekende service gedurende de hele levensduur van uw voertuig, van financiering tot onderhoud en reparaties. Bij Story Den Bosch streven we naar perfectie in alles wat we doen. We combineren de levendige, bourgondische geest van ‘s-Hertogenbosch met de elegantie en verfijning van MINI & BMW om een unieke en betrouwbare autobeleving te bieden. 

Met een passie voor mobiliteit en een focus op klanttevredenheid, is Story Den Bosch dé bestemming voor autoliefhebbers in de regio. Ontdek de wereld van MINI & BMW bij Story Den Bosch en laat u verwennen met onze uitstekende service en Brabantse gastvrijheid. En vergeet niet, bij ons hoort altijd een worstenbroodje bij de koffie.