BNLA architecten
BNLA architecten
previous arrow
next arrow
Slider

BNLA architecten

BNLA architecten is een energiek en gedreven bureau bestaande uit een vast team van ervaren architecten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is actief op het gebied van exclusief wonen waarbij karakter en eigenheid voorop staan.

Bij iedere nieuwbouw- of verbouwopdracht bundelen de architecten hun krachten. Iedere architect ontwikkelt zijn visie op de opgave in de vorm van een concept. Nadat ieder zijn concept gepitcht heeft, worden de beste ideeën bij elkaar opgeteld en nader uitgewerkt tot een optimaal ontwerp.

Op deze wijze wordt de kracht van meerdere mensen benut en wordt iedereen uitgedaagd om het ontwerp nog beter te maken. Deze werkwijze kost iets meer tijd dan de reguliere manier van het werken maar levert veel meer op. Het bureau treedt op deze wijze echt als team naar buiten. Het resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, met een zichtbare eigenheid én het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

___

Alle projecten van BNLA architecten bekijken?

 

BNLA Architecten


“Vanuit een grote passie voor daglicht, ruimtebeleving en bijzonder materiaalgebruik ontwerpen wij architectuur die exclusief, modern én sfeervol is.”

 

___

Contactgegevens:

  • BNLA architecten
  • Westerdoksdijk 40
  • 1013 AE Amsterdam

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | jun | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

architect, atelier 3, The Art of Living Online, Henk Veenvliet

Atelier 3


Atelier 3 vertaalt jouw wensenpakket en droombeeld in architectuur en bouwkunde.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media