previous arrow
next arrow
Slider

BNLA architecten

Een energiek en gedreven team van ervaren architecten vind je bij BNLA architecten. Het bureau is in Amsterdam gevestigd en is actief op het gebied van exclusief wonen waarbij karakter en eigenheid de hoofdrol speelt.

Optimaal ontwerp

Bij ieder nieuw project, zowel nieuwbouw als verbouw, bundelt BNLA haar krachten. Elke architect ontwikkelt zijn eigen kijk op het project in de vorm van een concept. Na een pitch waar alle ideeën naar voren komen, worden de beste ideeën bij elkaar gebundeld om vervolgens uitgewerkt te worden tot een optimaal ontwerp.

Unieke ontwerpen

Op deze manier worden de krachten van meerdere mensen benut en wordt iedereen uitgedaagd om het beste ontwerp neer te zetten. Deze werkwijze kost misschien iets meer tijd dan de reguliere werkwijze, maar het levert uiteindelijk veel meer op. BNLA zet zichzelf op deze manier neer als een eenheid. Het uiteindelijke resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, mét het handschrift van BNLA architecten.

___

Alle projecten van BNLA architecten bekijken?

 

Moderne verbouwing

Deze woning is een toonbeeld van een moderne bungalow doordat het strak en ruim is maar tegelijkertijd ook warm, leefbaar en aantrekkelijk.

Stadsappartement

De gehele verbouwing van dit appartement in Amsterdam is gerealiseerd en ontworpen door BNLA. Het monumentale pand werd totaal gestript en in zijn geheel weer opnieuw opgebouwd. Tijdens het proces werden de kenmerkende stalen puien en klassieke radiatoren weer teruggebracht in originele staat.

Moderne duinvilla

Op loopafstand van de kust is deze prachtige en moderne villa gerealiseerd door BNLA. Het opvallende witte stucwerk staat in contrast met de landelijke rieten kap. De harmonica schuifpui verbindt binnen met buiten. Een villa waar de combinatie van modern en klassiek in perfecte balans is.

___

BNLA architecten, architectenbureau, ontwerpbureau, interieur, exterieur, the art of living

BNLA Architecten


“Vanuit een grote passie voor daglicht, ruimtebeleving en bijzonder materiaalgebruik ontwerpen wij architectuur die exclusief, modern én sfeervol is.”

 

___

Contactgegevens:

  • BNLA architecten
  • Westerdoksdijk 40
  • 1013 AE Amsterdam

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media