• Barasso
  • Anthonie Fokkerstraat 83
  • 3772 MB Barneveld

Puur genieten: exclusief guesthouse | Barasso 

Barasso maakt exclusieve buitenverblijven aan de hand van een eigen collectie en een Unico model dat je helemaal zelf kan samenstellen. In deze special staat de bootliefhebber centraal. Dit fijne buitenverblijf is een combinatie van genot van je eigen terras en een prachtige aangrenzende standplek voor je boot, inclusief opvallend guesthouse. De luxe spat ervanaf en het gevisualiseerde ontwerp is levensecht. Wanneer je aan het water woont, is deze mini-haven een echte must! 

Compleet verblijf 

EenBarassobuitenverblijf staat garant voor genieten in comfortabele luxe. De elegante vorm van dit guesthouse is stijlvol en gaat op in de omgeving. De strakke lijnen benadrukken de plek zonder af te leiden van de mooie omgeving eromheen.Bovendien is het buitenverblijf ingericht met een gezellige living waarin een fijne loungehoek is ingericht met comfortabelebank. Daarnaast nodigt de eettafel uit om te genieten van eengezellig diner samen. Want met de rijk uitgeruste keuken is een smaakvolle maaltijd binnen handbereik en hoef je ook voor het avondeten deze mooie plek niet te verlaten. Dat geldt ook voor de nacht, want met een ruime slaapkamer is ook een goede nachtrust gegarandeerd. Door de mooie ramen van vloer tot plafond is bovendien ook hier een verbinding met buiten. 

Connectie watersport

Maar genieten kan uiteraard ook buiten. Onder de sfeervolle pergola – in dezelfde stijl als hetguesthouse– is ook een mooie loungehoek gecreëerd, voor een moment van rust of een gezellig gesprek onder het genot van een drankje in het licht van de ondergaande zon.De vrijheid van een stukje varen is binnen handbereik, want vanuit het comfortabele verblijf stap je zo in en vaar je weg. Geen gedoe met trailer, afladen en klaarmaken, gewoon instappen en gaan. In het ontwerp is vanuit binnen de zichtlijn doorgetrokken naar het terras en deligplekvan de boot om zo de verbinding te maken tussen de drie functies van dit bijzondere buitenverblijf. De houten vlonder versterkt die lijn en de connectie tussen relaxen en watersport.  

Tekst: Online redactie The Art of Living
Fotografie: Barasso

___

Barasso

___

Meer projecten bekijken van Barasso?