previous arrow
next arrow
Slider

Bob Romijnders

Bob Romijnders Architectuur + Interieur startte in 2010 met twee creatieve en zeer gedreven architecten en daarnaast ook een net zo gepassioneerde interieurontwerpster. Sindsdien heeft hij samen met zijn team al vele projecten mogen realiseren voor particuliere en zakelijke klanten. 

Ervaren architect

Romijnders heeft bij verschillende architectenbureaus ervaring op gedaan, op het gebied van architectuur en interieur. Hij leerde hier de kunst van de mooiste en meest passende materialen uitzoeken bij de desbetreffende ontwerpen en op deze manier belandde hij in het zo genoemde artist impressions. Deze basis is een onmisbaar onderdeel in het ontwerpproces van Romijnders en je vindt dit dus ook terug in al zijn ontwerpen.

Eigentijdse en moderne ontwerpen

Het werk van het bureau is te omschrijven als eigentijds en modern, duidelijke zichtlijnen, ruimtelijkheid en duurzame oplossingen komen hierin terug. Daarnaast besteedt Bob veel aandacht aan het ontwerpen van het perfecte plaatje. Materialen, kleuren en vormen, alles wordt afgewogen voordat er een keuze wordt gemaakt voor een definitief ontwerp. Enkel de ontwerpen waar hij volledig achter staat worden getoond aan de opdrachtgevers.

___

Alle ontwerpen van Bob Romijnders bekijken? 

  • |
  • |

 

Verbouwing

Een jaren zeventig woning met een moderne en warme uitstraling. Bob Romijnders creëerde een eigentijdse woning en gaf deze legde in deze villa de basis voor een familiewoning aan een rustgevend natuurpark.

Moderne verbinding

In het mooie Gelderland vind je een oude woonboerderij. Deze woning werd vanwege een familiesituatie flink onder handen genomen. De garage moest omgebouwd worden tot een woning, met een directe verbinding naar het huidige woonhuis. De bewoners houden niet van modern, dus er moest sprake zijn van een landelijke verbinding die aansloot bij de huidige stijl van het woonhuis. Maar Bob kwam met ijzersterke argumenten en overtuigde de bewoners tot een bijzondere oplossing. Wat resulteerde in een schitterend eindresultaat.

Woonboerderij

Een boerderij die getransformeerd wordt naar een woning met een wauw-effect. Bob Romijnders kreeg de opdracht om een verdeeld in drie stukken, stond te wachten op een herindeling. Door de herindeling is er meer rust, ruimtelijkheid en samenhang gecreëerd. Door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen ontstaat er een warme uitstraling wat perfect aansluit bij het landelijke karakter van deze woonboerderij.

Luxe wellness

Van paardenstal naar luxe wellness. Bob Romijnders kreeg het voor elkaar. Het authentieke karakter van de paardenstal bleef bestaan in de buitenzijde, Maar aan de binnenkant werd de stal omgetoverd tot een compleet super deluxe relaxcomplex.

 

Bob Romijnders


“Bob Romijnders Architectuur + Interieur is klaar voor het grote werk, lees; exclusieve villa bouwprojecten”

___

Contactgegevens:

  • Bob Romijnders Architectuur + Interieur
  • Oranjesingel 57
  • 6511 NP Nijmegen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 30 | okt | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media