Bob Romijnders

Bob Romijnders Architectuur + Interieur startte in 2010 met twee creatieve en zeer gedreven architecten en daarnaast ook een net zo gepassioneerde interieurontwerpster. Sindsdien heeft hij samen met zijn team al vele projecten mogen realiseren voor particuliere en zakelijke klanten. 

Informatie over Bob Romijnders


Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Ervaren architect

Romijnders heeft bij verschillende architectenbureaus ervaring op gedaan, op het gebied van architectuur en interieur. Hij leerde hier de kunst van de mooiste en meest passende materialen uitzoeken bij de desbetreffende ontwerpen en op deze manier belandde hij in het zo genoemde artist impressions. Deze basis is een onmisbaar onderdeel in het ontwerpproces van Romijnders en je vindt dit dus ook terug in al zijn ontwerpen.

Eigentijdse en moderne ontwerpen

Het werk van het bureau is te omschrijven als eigentijds en modern, duidelijke zichtlijnen, ruimtelijkheid en duurzame oplossingen komen hierin terug. Daarnaast besteedt Bob veel aandacht aan het ontwerpen van het perfecte plaatje. Materialen, kleuren en vormen, alles wordt afgewogen voordat er een keuze wordt gemaakt voor een definitief ontwerp. Enkel de ontwerpen waar hij volledig achter staat worden getoond aan de opdrachtgevers.